www.tordera.cat
Notes de Premsa
A l'octubre tindran lloc dos tallers inclosos al programa Modernitza't, promogut per la Diputaciˇ i la Cambra de Comerš de Barcelona. Els cursos, adrešats a empresaris i comerciants, serviran per optimitzar els recursos, conŔixer tŔcniques de negociaciˇ bancÓria i millorar la competitivitat del negoci. Les inscripcions per participar als cursos es poden formalitzar des d'aquest espai.
La Cambra Oficial de Comerš, Ind˙stria i Navegaciˇ de Barcelona i l┤└rea de Comerš de la Diputaciˇ de Barcelona, mitjanšant el seu programa "Modernitza┤t", duen a terme diferents tallers de comerš amb la finalitat de reflexionar i analitzar d┤una manera prÓctica aspectes que incideixen en el futur dels negocis i contribuir aixÝ a millorar el posicionament de les empreses del comerš.
En aquest sentit, la regidoria de Promociˇ de la Vila organitza de cara al mes d'octubre dos tallers gratu´ts inclosos al programa Modernitzat i adrešats especialment als comerciants locals. 
El primer taller tindrÓ lloc el dia 1 d'octubre, a la biblioteca municipal, de 15 h a 17 h. Aquest taller tractarÓ "La banca, el finanšament extern" i tindrÓ per objectiu abordar els aspectes imprescindibles que cal conŔixer per actuar professionalment en una negociaciˇ bancÓria i en l'obtenciˇ de finanšament extern. Aquest taller estÓ dirigit especialment a empresaris amb un o dos punts de venda i responsables de botigues del sector comerš.
El segon taller s'organitzarÓ en dues sessions de dues hores, els dies 7 i 14 d'octubre de 15 h a 17 h, tambÚ a la biblioteca. En aquesta ocasiˇ es tractaran les Órees de millora del comerš que s'han de potenciar. A partir de l'anÓlisi prÓctic de l'empresa, es cercaran els elements que fan que un negoci sigui mÚs competitiu. Aquest curs s'adreša a empresaris amb un o dos punts de venda i responsables de botigues i de producte, marxandatge, compres i equips de venda del sector del comerš.

Les inscripcions per a participar als tallers es poden formalitzar des d'aquest espai:

Formulari d'inscripciˇ per al taller \"La banca, el meu finanšament extern\"

Formulari d'inscripciˇ per al taller \"QuŔ em passa? └rees de millora que s'han de potenciar\"

MÚs informaciˇ sobre el programa Modernitza't

Per a mÚs informaciˇ sobre els cursos us podeu posar en contacte amb la regidoria de Promociˇ de la Vila, a la plaša de la Conc˛rdia s/n, tel. 937642816 o a travÚs del correu comerš@tordera.cat.

Informaciˇ publicada el 28 d'agost de 2009