www.tordera.cat
Notes de Premsa

El diumenge 4 de juny es celebrarą l’Aplec de l’Erola d’Hortsavinyą. Enguany hi ha moltes activitats programades com ara l'arrossada, una mostra de pastoreig amb un ramat de cabres de rasquera, el mercat artesą i un taller de circ i malabars amb la Companyia La Gralla. Un dels plats forts és l’actuació de la narradora Assumpta Mercader que explicarą contes del Montnegre recollits per la Sara Llorens ara fa un segle. Com és tradició es farą la missa i els Goigs a l’ermita de l’Erola i enguany hi participaran els Gegantons d’Hortsavinyą, els Gegants de Pineda, Santa Susanna i Palafolls. Un cop més es farą ball tradicional amb el grup Radiokuartet i es farą torneig de bitlla catalana i l’actuació de la coral d’Hortsavinyą, entre altres activitats i actuacions.

Hi haurą una ruta guiada per anar fins l’Aplec, amb sortida a les 8 del matķ des de Cal Capitą. (inscripcions caudepineda@hotmail.com) La ruta enllaēarą amb una visita guiada per Dani Rangil de l’śnic forn de rajoleria d’Hortsavinyą que es troba a Can Mascaró.

L’Aplec de l’Erola estą coordinat per l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera, la Diputació de Barcelona i altres estaments i patrocinadors privats i diversos col·lectius. Tots els actes són gratuļts.

Informació publicada el 29 de maig de 2017