www.tordera.cat
Notes de Premsa
SUSPESA la Fira Mercat del Ram per avui DISSABTE. DemÓ diumenge s'obrirÓ segons horari previst 

Fira suspsesa dissabteDavant la situaciˇ meteorol˛gica de pluja i vent per al dia d'avui i d'acord amb la majoria d'expositors, l'organitzaciˇ informa que ES SUSP╚N la Fira del Ram de Tordera per avui dissabte.
Per demÓ diumenge es mantÚ el programa previst.
Agraits per la vostra comprensiˇ, preguem disculpeu les molŔsties.

PROGRAMACIË OFICIAL D'ACTIVITATS FIRA MERCAT DEL RAM

Divendres 23 de marš de 17h a 21:00h

Dissabte 24: FIRA TANCADA 

Diumenge 25 de marš de 10h a 21:00h

L'└rea de Promociˇ Econ˛mica segueix treballant en l'organitzaciˇ de la Fira Mercat del Ram 2018, que enguany es celebrarÓ els dies 23, 24 i 25 de marš. El recinte firal del Parc Prudenci Bertrana s'obrira a les 17:00h de la tarda del divendres i el president de l'Associaciˇ Catalana de Municipis i alcalde de Sallent David Saldoni serÓ l'encarregat d'inaugurar la 41a ediciˇ. 

La Fira es planteja com una fira-mercat multisectorial on el principal objectiu Ús la mostra i venda de productes dels diferents sectors del teixit productiu. Aquest any, a mÚs, vista l'experiŔncia de les darreres edicions, es vol potenciar la generaciˇ de sinŔrgies entre els expositors de manera que es fomenti les relacions comercials entre les empreses participants a la fira. L'organitzaciˇ ha constatat que els ˙ltims anys molts expositors han aprofitat la Fira  per donar-se a conŔixer entre el seu p˙blic potencial i a la vegada per establir nous contactes amb altres professionals presents a la Fira que els han donat noves oportunitats de negoci. 

A banda d'aquest nou enfocament professional, la Fira seguirÓ donant visibilitat als productes de proximitat, a l'agricultura i la ramaderia, a l'artesania i a l'associacionisme. La fira comptarÓ amb mÚs de setanta expositors de tots els sectors empresarials vinguts d'arreu de Catalunya. 

Promociˇ Econ˛mica ja ha tancat el programa d'activitats que ha estat completat grÓcies a la implicaciˇ dels expositors i les entitats locals. 

Un any mÚs, la Fira comptarÓ amb un espai dedicat exclusivament a la coneixenša de les entitats i associacions locals. Tordera Ús un municipi amb un important teixit associatiu, format per mÚs d'un centenar d'entitats de diferents Ómbits: social, esportiu, cultural i de lleure. Donada la importÓncia d'aquest teixit en el paper cohesionador i dinamitzador del municipi, cada any la Fira aplega un bon nombre d'entitats que sˇn presents a la mostra a travÚs dels seus estands o de les activitats populars que s'organitzen en el marc de la Fira. MÚs d'una trentena d'entitats ompliran el parc d'activitats l˙diques. 

Horaris Fira Mercat del Ram:

Divendres 23 de marš de 17h a 21:00h

Dissabte 24: FIRA TANCA EN MOTIU DE LA PLUJA I EL VENT

Diumenge 25 de marš de 10h a 21:00h

PROGRAMACIË OFICIAL D'ACTIVITATS FIRA MERCAT DEL RAM

Informaciˇ publicada el 15 de gener de 2018