www.tordera.cat
Notes de Premsa

Aquest dissabte 19 de gener arriba la tradicional festa dels Tres Tombs en motiu de la celebraciˇ de Sant Antoni Abat. 

Com en anys anteriors, es prepara una gimcana hÝpica al Parc Prudenci Bertrana, una cercavila de cavalls pels carrers dels nucli antic, la missa i la benedicciˇ dels animals.

La festa comenšarÓ a les 9 del matÝ al Parc Prudenci Bertrana amb la VI Gimcana HÝpica  i la concentraciˇ de cavallistes al mateix parc. 

A les 10:45h comenšarÓ la cercavila que passarÓ pels carrers Puigvert, plaša LluÝs Companys, carrer de Joan Maragall, avinguda dels Pa´sos Catalans, carrer de Girona, Mas MartÝ, CamÝ Ral i Plaša EsglÚsia.

A les 11:30h comenšarÓ la Missa en honor a Sant Antoni Abat i a la mateixa hora comenšaran els Tres Tombs (Pl. EsglÚsia, Pl. Conc˛rdia, CamÝ Ral, Sant Ramon, Ciutadans i Plaša EsglÚsia).

A les 12:00h es farÓ la benedicciˇ dels animals a la plaša de l'esglÚsia.

Al finalitzar els actes es lliuraran obsequis per a tots els participants al parc Prudenci Bertrana aixÝ com els premis als genets o carruatges mÚs ben conjuntats.

A les 12:30h Obsequis per als animals de companyia bene´ts, al pati de la Cooperativa AgrÝcola 

Com a novetat, a les 13:00h Espectacle eqŘestre a cÓrrec de Yeguada Federico Garcia Mera i HÝpica Calella Rancho Bonanza. 

A les 14 h es farÓ el tradicional dinar de germanor entre la pagesia local organitzar per la Cooperativa AgrÓria la Baixa Tordera. 

Informaciˇ publicada el 14 de gener de 2019