www.tordera.cat
Notes de Premsa

ecommerceL'└rea de Promociˇ Econ˛mica ha organitzat una sessiˇ de formaciˇ sobre comerš en lÝnia per a empreses i comeršos del municipi:

La sessiˇ, que es presenta sota el tÝtol "Adapta les eines ecommerce al teu negoci", tindrÓ lloc dimecres 6 de maig, a les 10 h i serÓ de manera telemÓtica. 

La formaciˇ estÓ dirigida especialment a empreses de comerš i serveis que no utilitzen cap eina online per vendre o bÚ les utilitzen poc i volen conŔixer alternatives. La formaciˇ es realitzarÓ mitjanšant la plataforma “Zoom” i tindrÓ una durada aproximada 30-45 minuts. L’accÚs al curs es realitzarÓ mitjanšant l'enllaš que es facilitarÓ dimarts 5 de maig per correu electr˛nic. En cas que sigui la primera vegada que la persona inscrita utilitza la plataforma Zoom, caldrÓ descarregar l'aplicaciˇ i  un cop descarregada s'haurÓ d'introduir la ID de la reuniˇ i la clau de pau que es facilitarÓ dimarts 5 de maig.

Per a la sessiˇ Ús aconsellable habilitar micr˛fon i cÓmera per tal de poder participar activament i realitzar consultes en directe, en cas de no poder, s’habilitarÓ un xat durant la formaciˇ.

La sesssiˇ de formaciˇ tindrÓ l'aforament limitat per garantir una bona connectivitat i comunicaciˇ amb els participants. En cas de superar el nombre mÓxim d'inscripcions (15) s'obrirÓ llista d'espera per poder repetir, si escau, la sessiˇ de formaciˇ en lÝnia. 

FORMULARI D'INSCRIPCIË A LA SESSIË FORMATIVA "Adapta les eines ecommerce al teu negoci"

Informaciˇ publicada el 29 d'abril de 2020