www.tordera.cat
Notes de Premsa

El Consell de Ministres ha aprovat el Pla per a la Transició cap a una Nova Normalitat que pretén establir els paràmetres i instruments per a l'adaptació del conjunt de la societat a la nova normalitat, després de la crisi provocada per la COVID-19.

El pla recull que la desescalada serà gradual, asimètrica i coordinada i que no es recuperarà de cop tota l'activitat i la mobilitat, sinó que es farà en quatre fases.

Des de Promoció Econòmica s’han elaborat els documents sectorials corresponents a Comerç i serveis, Hostaleria i Hotels i Allotjaments turístics amb les diferents fases.

-        DESCONFINAMENT COMERÇ

  D  DESCONFINAMENT HOSTELERIA

-        DESCONFINAMENT HOTELS I ALLOTJAMENTS TURÍSTICS

Pel que fa a les mesures de seguretat i sanitat a adoptar des dels vostres establiments, podeu consultar:

-       GUIA DE RECOMANACIONS PER ALS ESTABLIMENTS COMERCIALS, elaborada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya

       GUIA DE RECOMANACIONS PER AL SECTOR D’HOSTALERIA

Des de Promoció Econòmica s’està treballant per demanar altres informacions respecte mesures de seguretat i higiene, segons el sector.

Cal tenir en compte, tal i com s’ha enunciat, que el pas d’una fase a una altra es farà sempre en funció del seguiment i l’evolució  de la pandèmia. Us recomanem que esteu alerta davant aquest fet i consulteu les fonts oficials que us permetran conèixer l’evolució i l’estat de les fases preestablertes.

Per a qualsevol dubte pots contactar amb el Departament de Promoció Econòmica, promocioeconomica@tordera.cat


DOCUMENT DE PREGUNTES I RESPOSTES SOBRE LA REOBERTURA PROGRESSIVA DELS ESTABLIMENTS (A PARTIR DE 4 DE MAIG)

Informació publicada el 30 d'abril de 2020