Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a tordera.cat · Butlletí setmanal de l'Ajuntament de Tordera
Notícies

L’espectacle inèdit és presenta com a un recorregut literari i musical al voltant de la vida i l'obra de Prudenci i Aurora Bertrana. Més Bertrana, més!, interpretat per la Cobla Ciutat de Girona i amb la participació de l'actriu Anna Farriol es podrà verue el 19 de gener a les 20h al Teatre Clavé de Tordera. Les entrades es poden adquirir gratuïtament a les taquilles del Teatre.

Tordera prepara per dissabte 21 de gener la festa dels Tres Tombs en motiu de la celebració de Sant Antoni Abat. Com en anys anteriors, es prepara una gimcana hípica al Parc Prudenci Bertrana, una cercavila de cavalls pels carrers dels nucli antic, la missa i la benedicció dels animals.

La prevenció i la col·laboració voluntària, dos conceptes sobre els quals ha de girar fonamentalment l’activitat del voluntariat de Protecció Civil.

Enguany el certamen tindrà els textos de l'escriptor Prudenci Bertrana com a protagonistes. Fins al 18 de gener es farà la recepció d'inscripcions. 

Agenda
Data: Dijous, 19 de gener de 2017
Hora: 20 h
Lloc: Teatre Clavé
Organitza: Ajuntament de Tordera
Preu: Gratuït
Durada: 75 minuts
Tipus d'actes: Teatre
Data: Dissabte, 21 de gener de 2017
Hora: 9 h
Tipus d'actes: Festa
Data: Diumenge, 22 de gener de 2017
Hora: 18 h
Lloc: Teatre Clavé
Tipus d'actes: Teatre

Per aquests dies de temperatures sota zero i fred segueix les recomanacions que diversos departaments aconsellen per no tenir cap dificultat en el teu dia a dia. 

Ajuntament de Tordera
Plaça de l'església, 2 (08490) - Tel. 937643717 - tordera@tordera.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí