Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a tordera.cat · Butlletí Setmanal de l'Ajuntament de Tordera
Notícies

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera organitza aquesta formació gratuïta adreçada a Empreses i emprenedors. 

Comissariada per la Tónia Coll, Ciutat subterrània 04 compta amb les obres de l’Alan Piris, l’Adrià Gamero, en Biel Llinàs, en David Calle, en Marc Anglès i l’Alberto Gil creades durant dos mesos de residència a Mas Panella (Tordera)

L'esdeveniment està organitzat per l'empresa "Elite Cup Future Stars". El diumenge a les 14h es durà a terme un partit de futbol inclusiu de la categoria infantil. En aquest enfrontament hi participaran nois i noies amb necessitats especials conjuntament amb un representant de cada club participant al torneig.

El Projecte d´Ordenança té com a objectiu ordenar adequadament la implantació d´aquest tipus d´activitats al terme municipal, per tal d´evitar que s´implantin en àmbits o indrets inadequats, des d´un de vista de convivència social, de seguretat ciutadana, de mobilitat i de salut pública.

Consisteix en una mostra d'il·lustracions i poemes inspirats en el riu la Tordera feta pels alumnes de 2n de l'Escola la Roureda. La inauguració de l’exposició serà el dijous 1 de juny a les 18 hores a la Biblioteca de Tordera.

Agenda
Data: Dijous, 8 de juny de 2017
Hora: 19.30 h
Lloc: Biblioteca

CONFERÈNCIA: “La vertadera història de l’hereu Bertrana” 
a càrrec de Rosa Congost, catedràtica d’Història Econòmica de la Universitat de Girona. 

(Activitat inclosa dins els actes de commemoració de l’#AnyBertrana)

Data: Dissabte, 10 de juny de 2017
Hora: 11 h
Lloc: Biblioteca

BIBLIOXICS: “El cuquet de llana” amb Glòria Arrufat
Per a famílies amb infants de 0 a 3 anys. CAL INSCRIPCIÓ

*Per assistir a totes les activitats caldrà mostrar el carnet de la biblioteca*

Veurem la vida de dos cuquets de llana. En Pol i la Sol. Un té molta calor i l'altra molt de fred! Què fan quan es lleven, com es vesteixen, què somien. Començar el seu dia. Però quina és la seva missió? El cuquets fan llana, molta llana per construir-se un llit on dormir i descansar durant un temps. I quan es tornin a despertar, tindrem una bonica sorpresa.

Data: Dimarts, 13 de juny de 2017
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca
8 de juny, de 7h a 11.15h a la zona de Les Farreres
Ajuntament de Tordera
Plaça de l'església, 2 (08490) - Tel. 937643717 - tordera@tordera.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí