Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a tordera.cat · Butlletí Setmanal de l'Ajuntament de Tordera
Notícies

Protecció Civil de l´Ajuntament de Tordera comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, correspon a emetre un avís de risc de calor per la jornada d'avui i durant els propers dies. 

La gala final es realitzarà el divendres 16 de juny a les 19:30h des dels exteriors dels estudis centrals de Ràdio Tordera ( C/Ciutadans 2) i comptarà amb l'actuació musical del grup torderenc Free-Kiss. L'acte també es podrà seguir en directe per la 107.1FM www.radiotordera.cat 

Les inscripcions pel curs 2017/2018 del Centre de Formació Artística (CFA) en les disciplines de música, dansa, teatre, belles arts o sensibilització es poden formalitzar omplint el formulari que hi ha penjat al web www.teatreclave.cat/cfa o bé assistint presencialment a la secretaria del CFA, ubicada al Teatre Clavé de Tordera.

Les ajudes tècniques estan especificades per a persones amb discapacitat visual, auditiva, física i mobilitat reduïda. Le sol·licituds es poden presentar fins al 27 de juliol a l'OASC.

Seguretat i civisme de Tordera impulsen, un any més, la campanya preventiva en motiu de les revetlles de Sant Joan i Sant Pere. Des d'aquest espai trobareu consells pràctics per al bon ús dels petards, fogueres, correfocs i per al manteniment d'aliments durant l'estiu com les coques de Sant Joan.

Cultura emprenedora

Des del mes de setembre, el alumnes han treballat per crear les seves pròpies cooperatives que han anomenat "5Arts" i "Fet amb mans".  

El període per fer correccions d´esmenes finalitza el dilluns 19 de juny a les 14 hores, atès que el cinquè dia és dissabte i el registre d´entrada és tancat al públic.

Agenda
Data: Dilluns, 19 de juny de 2017
Hora: 16 h
Lloc: Biblioteca
Data: Divendres, 23 de juny de 2017
Hora: 22 h
Lloc: Plaça Església
Organitza: Associació La Nostra Dansa
Preu: gratuït
Tipus d'actes: Dansa, Festa, Música

L'Associació La Nostra Dansa organitza divendres, 23 de juny, la tradicional arribada de la Flama del Canigó a Tordera. Com cada any, la Flama arribarà a les 22 h a la Plaça de l'Església on es donarà lectura del Manifest dels Països Catalans.
Tot seguit tindrà lloc la primera ballada de sardanes d'estiu a la Plaça, amb la Cobla Contemporània i per celebrar la revetlla hi haurà coca i cava per tothom.

Data: Dissabte, 24 de juny de 2017
Hora: 13 h
Fins data: 25-06-2017
Lloc: Pista Esportiva de Sant Andreu
Organitza: Associació de veïns de Sant Andreu

24 de juny:
Xocolatada a les 10:30h als jardins del local.  S´ha de portar el got i les pastes. Concurs de dibuix a les 11h al local social tema lliure.  Adreçat a nens/es de 0 a 14 anys. Tres categories: De 0 a 4 anys, 5 a 8 anys i de 9 a 14 anys. A les 12:15h Concert de Violoncel amb Oscar Diego a l´esplanada de l´ermita.
Ofici a les 13h a la capella de Sant Andreu i a continuació Vermut popular.
Servei de Transport gratuït abans de les 12h del migdia amb sortida del local de l´associació de veïns.
21:30h Sopar Popular.  Tiquets (15€) es poden adquirir fins al 20 de juny al local social i a la farmàcia LDA Ma José de Tiburció.  22:00h Actuació musical  amb el Grup Pineda. A les 23:00h Nit de Ball amb Duet Aria.

25 de juny:
8.00 h  II Marxa de Sant Joan Dos recorreguts (4 o 5 Kms) i altre mig (8 o 9 Kms)
11:00h Jocs de cucanya per a la mainada amb l´Esplai el Garbell davant el local social
17:00h Festa de l´escuma a la plaça del pi amb animació a càrrec de Manu i Lore.  
A continuació espuma de colors i globus gegants.
21:00h Havaneres i Rom Cremat amb el grup Cabotatge.

Data: Dissabte, 24 de juny de 2017
Fins data: 25-06-2017
Lloc: Pavelló Parroquial
Organitza: Club Patí Tordera
Tipus d'actes: Esports
Ajuntament de Tordera
Plaça de l'església, 2 (08490) - Tel. 937643717 - tordera@tordera.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí