Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a tordera.cat · Butlletí Setmanal de l'Ajuntament de Tordera
Notícies

Seguretat i civisme de Tordera impulsen, un any més, la campanya preventiva en motiu de les revetlles de Sant Joan i Sant Pere. Des d'aquest espai trobareu consells pràctics per al bon ús dels petards, fogueres, correfocs i per al manteniment d'aliments durant l'estiu com les coques de Sant Joan.

Protecció Civil de l’Ajuntament de Tordera comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, correspon a emetre un avís de risc de calor per la jornada d'avui i durant els propers dies. 

Les famílies interessades a utilitzar aquest servei, durant el curs 2017 – 2018, poden trobar tota la informació, la normativa i el formulari d'inscripció en aquest espai web o bé poden recollir tota la documentació, presencialment, a l'Ajuntament de Tordera.

El passat divendres, aprofitant la visita del jugador torderenc del Reus Deportiu Marc Torra a Tordera per la gala dels premis #esporttorderenc, l'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va rebre el jugador i la seva família, que el va acompanyar durant la tarda de guardons.

La convocatòria està oberta fins al 23 de juny. La sol·licitud normalitzada i les bases de participació es poden consultar des d'aquest espai.

Oques Grasses. Foto: Edu Morató (Oques Grasses)

Agenda
Data: Divendres, 23 de juny de 2017
Hora: 22 h
Lloc: Plaça Església
Organitza: Associació La Nostra Dansa
Preu: gratuït
Tipus d'actes: Dansa, Festa, Música

Data: Dissabte, 24 de juny de 2017
Hora: 13 h
Lloc: Ermita de Sant Andreu
Organitza: Associació de veïns de Sant Andreu
Missa oficiada per Mn. Salvador Juanola.
Data: Dissabte, 24 de juny de 2017
Fins data: 25-06-2017
Lloc: Pavelló Parroquial
Organitza: Club Patí Tordera
Tipus d'actes: Esports
Data: Dilluns, 26 de juny de 2017
Hora: 17 h
Fins data: 09-07-2017
Lloc: Pista l'Amistat
Organitza: Athletic Club Tordera Parc
Durada: 12 dies
Tipus d'actes: Esports

CONSULTES

En compliment del que preveu l'article 133 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, s'efectuen consultes públiques prèvies en relació als projectes de reglaments que es detallen en aquest enllaç, a fi de recollir l'opinió dels subjectes i organitzacions més representatives potencialment afectats per les futures normes. 

Ajuntament de Tordera
Plaça de l'església, 2 (08490) - Tel. 937643717 - tordera@tordera.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí