Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a tordera.cat · Butlletí setmanal de l'Ajuntament de Tordera
Notícies

Els terminis per presentar la sol·licitud són 30 dies naturals comptats des de l’endemà de la data de naixement, adopció, tutela o acolliment dels infants pels quals se sol·licita l’ajut econòmic.

Ja es poden adquirir les entrades i abonaments per la nova programació tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web.

Seguint amb la línia dels últims anys de reconèixer la tasca, el talent i els èxits dels torderencs/ques que triomfen amb allò que fan, el pregó de la Festa Major de Sant Bartomeu 2017 anirà a càrrec del jugador torderenc d'hoquei patins Marc Torra. Aquesta temporada en Marc ha aconseguit una fita històrica dins de l'esport que practica que cap altre jugador ha pogut fer: Ha sumat quatre copes europees consecutives amb tres clubs diferents.

Agenda
Prudenci Bertrana, entre la realitat i la ficció

Sabieu que el llibre del torderenc Xavier Sanjuan " Prudenci Bertrana, entre la realitat i la ficció"  ha estat una realitat? Properament més informació!

Data: Dimecres, 26 de juliol de 2017
Hora: 21.30 h
Lloc: Parc Prudenci Bertrana
Data: Dissabte, 29 de juliol de 2017
Hora: 17.30 h
Lloc: Parc Prudenci Bertrana
Data: Dissabte, 29 de juliol de 2017
Hora: 22 h
Lloc: Plaça de l'església
Organitza: La nostra dansa
Data: Dissabte, 29 de juliol de 2017
Hora: 20 h
Lloc: Esplai de la gent gran
Organitza: ANC Tordera

També s'hi faran activitats d'animació complementàries amb l´objectiu de crear un ambient lúdic i festiu que afavoreixi el passeig i la compra a Tordera. #estiutorderenc

Ajuntament de Tordera
Plaça de l'església, 2 (08490) - Tel. 937643717 - tordera@tordera.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí