Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a tordera.cat · Butlletí setmanal de l'Ajuntament de Tordera
Notícies

Amb l’elaboració d’aquest full de ruta, a partir del setembre es vol potenciar la creació d’un grup promotor de joves, amb inquietuts i interessos diversos, per participar activament en tot el procediment, amb la voluntat de crear un òrgan permanent de participació  juvenil.

Amb el principal objectiu de seguir amb la mateixa línia de treball dels últims anys, poder incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació del municipi, des dels departaments d'Ocupació i Joventut s'ha tornat a presentar candidatura a la convocatòria per optar al programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

A continuació podeu veure les activitats de l'any Bertrana previstes pel mesos d'agost i setembre. Recordeu que es faran activitats durant tot l'any per tal de redescobrir i conèixer la figura de Prudenci Bertrana, fill il·lustre de Tordera.

Agenda

La nova aula de formació anirà situada a l'espai que hi ha entre les graderies del municipal i els vestuaris ubicats entre el camp 1-2. Tindrà un aforament per una cinquantena de persones i ocuparà uns 60m². A priori les obres finalitzaran cap a la tardor d'aquest mateix any.

El 30 de setembre es realitzarà una sortida a Girona amb una visita guiada a la catedral i a l’exposició ‘’Prudenci Bertrana, pintor’’ a càrrec de la directora del Museu d’Art de Girona Carme Clusellas. 

Les matrícules es faran entre el 14 i el 22 de setembre de 10 a 13h a la Biblioteca de Tordera i les places són limitades.
Per a més informació podreu adreçar-vos els dies 6, 7 i 8 de setembre a la Biblioteca de Tordera.

Ajuntament de Tordera
Plaça de l'església, 2 (08490) - Tel. 937643717 - tordera@tordera.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí