Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a tordera.cat · Butlletí setmanal de l'Ajuntament de Tordera
Notícies


D'acord amb La Nostra Dansa i l'ANC Tordera, durant l'acte institucional tindrà lloc la tradicional ofrena floral a Lluís Companys, el parlament de la Diada i el cant dels Segadors. En acabat de l'acte institucional l'ANC organitza una marxa de torxes fins a la plaça, una lectura de manifest, mentre que la Nostra Dansa oferirà una ballada de sardanes amb coca i cava per tothom a la plaça de l'Església.

La presentació es farà el 12 de setembre a les 20:15h a l’escenari 2. (Av de la Catedral- Barcelona) i comptarà amb la participació d’Oriol Ponsatí-Murlà (comissari de l’Any Bertrana), Xavier Sanjuan (autor del llibre) i Laura Borràs (Directora de la Institució de Lletres Catalanes)

Properament es farà un treball de camp a  les empreses de Tordera per recollir les seves dades tècniques i administratives a fi de poder oferir línies de col•laboració adaptades a la realitat i necessitat de cada empresa

El curs es durà a terme els dies 26 i 28 de setembre de 9 a 13h. Està totalment subvencionat i les places són limitades.

Amb el principal objectiu de seguir amb la mateixa línia de treball dels últims anys, poder incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació del municipi, des dels departaments d'Ocupació i Joventut s'ha tornat a presentar candidatura a la convocatòria per optar al programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

Agenda
Data: Divendres, 8 de setembre de 2017
Hora: 22 h
Lloc: Plaça església
Organitza: La Nostra Dansa
Data: Dissabte, 9 de setembre de 2017
Hora: 22 h
Lloc: Plaça de l'església
Organitza: La nostra dansa
Data: Dissabte, 9 de setembre de 2017
Fins data: 10-09-2017
Lloc: Pavelló Països Catalans
Organitza: Ceeb Tordera
Data: Diumenge, 10 de setembre de 2017
Hora: 20 h
Lloc: Plaça Lluís Companys
Data: Dimarts, 12 de setembre de 2017
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca
Ajuntament de Tordera
Plaça de l'església, 2 (08490) - Tel. 937643717 - tordera@tordera.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí