Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a tordera.cat · Butlletí setmanal de l'Ajuntament de Tordera
Notícies

(1a Jornada el 18 de setembre) El Departament de Promoció Econòmica i Ocupació ha preparat les següents Jornades de Comerç que s'emmarquen dins la línia de formació per a empreses, comerços i emprenedors/es. Aquestes jornades es faran al Teatre Clavé i  seran a càrrec de la Direcció de Comerç de la Generalitat de Catalunya.

Avui ha començat el curs escolar 2017-2018. A Tordera, més de 2.500 alumnes assisteixen als diferents centres públics i concertats d’arreu del municipi. La major part d’ells ho faran en educació infantil i primària, amb 1.506 nois i noies matriculats en alguna de les escoles o col·legis.

Durant les properes setmanes es farà l'arranjament del ferm, es construiran dues passeres, s'ampliarà la vorera del carrer Puigvert, es canviaran les baranes de la llera i s'instal·larà la senyalització definitiva.

El curs s’inicia el 12 de setembre i s’allargarà fins el mes de juny, seguint el mateix calendari escolar del municipi de Tordera.

Agenda

Per aquest nou curs, cada quinze dies, l'espai s'emetrà en directe des de les cases dels ciutadans/es del municipi que ho sol·licitin. Aquest canvi té l'objectiu principal d'aconseguir una trobada molt més propera amb el grup de veïns/es que vulguin fer arribar qualsevol consulta a l'alcalde. La durada del programa serà aproximadament de mitja hora. 

Data: Divendres, 15 de setembre de 2017
Hora: 20 h
Lloc: Pavelló Parroquial de Tordera
Data: Dissabte, 16 de setembre de 2017
Hora: 18 h
Lloc: Local social Fibracolor
Organitza: Associació de veïns Fibracolor
Data: Dilluns, 18 de setembre de 2017
Fins data: 25-09-2017
Lloc: Biblioteca

EXPOSICIÓ: Consum com som? 
Del 18 al 25 de setembre
Exposició itinerant i interactiva sobre consum responsable. 

Aquesta exposició pretén ser una reflexió sobre tots els aspectes de la nostra vida com a persones consumidores i alhora proporcionar la informació i les eines necessàries per a consumir responsablement.
Produïda per l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona

Data: Divendres, 22 de setembre de 2017
Hora: 21 h
Lloc: Teatre Clavé

Des del dimarts 12 de setembre Ràdio Tordera ja té en emissió la nova programació per aquesta temporada 2017-18 amb una renovació del línia directa amb l'alcalde, nous presentadors del Bon Dia Menuts i una continuïtat de la cobertura dels serveis informatius, esports i  els programes d'entreteniment. L'emissora municipal emet les 24 hores del dia a través de la 107.1FM i també per internet a www.radiotordera.cat.  

Ajuntament de Tordera
Plaça de l'església, 2 (08490) - Tel. 937643717 - tordera@tordera.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí