Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a tordera.cat · Butlletí setmanal de l'Ajuntament de Tordera
Notícies

Entre les diverses millores que s’han realitzat a la Biblioteca de Tordera destaca la implementació del sistema d'autopréstec oferint un servei més proper i més ràpid pels usuaris/es

GSAM
Les trobades del grup, promogut per Serveis Socials i la Diputació de Barcelona, es faran a la Biblioteca i per participar-hi cal inscriure's prèviament a Serveis Socials.


El 
regidor de pagesia, obres i serveis de l'Ajuntament de Tordera, Carles Aulet, va rebre la carta de mans de la consellera Meritxell Serret on acreditava que Tordera passava a tenir tres Flors d'Honor, una més respecte l'edició anterior.

L'objectiu principal d'aquests treballs eren la millora dels camins havien quedat malmesos pel pas del temps i les plujes puntuals que afectaven aquella zona. També s'ha renovat la senyalització i els indicadors dels noms dels carreres de la mateixa urbanització. 

Agenda
Xarxa de serveis locals d'ocupació

Data: Dimarts, 26 de setembre de 2017
Hora: 19.30 h
Lloc: Biblioteca
Data: Dimecres, 27 de setembre de 2017
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca
Data: Dijous, 28 de setembre de 2017
Hora: 19.30 h
Lloc: Biblioteca
Data: Divendres, 29 de setembre de 2017
Hora: 19.30 h
Lloc: Biblioteca
Data: Dissabte, 30 de setembre de 2017
Hora: 18 h
Lloc: Teatre Clavé

Aquest any, des dels Ajuntaments de Calella, Pineda i Tordera, en el marc del Programa de prevenció de Drogues i Promoció de la Salut, i en col·laboració amb la Unitat d'Atenció a les Drogodependències, hem dissenyat una Guia per Pares i Mares de Secundària per tal d’ajudar a les famílies a com actuar en aquest context.

Ajuntament de Tordera
Plaça de l'església, 2 (08490) - Tel. 937643717 - tordera@tordera.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí