Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a tordera.cat · Butlletí setmanal de l'Ajuntament de Tordera
Notícies

Els contractes seran de caràcter temporal i cobriran places vacants a les àrees de Territori, Serveis Personals i Informàtica. Les sol·licituds es poden presentar fins al 17 de novembre.

A la jornada, conduïda i presentada per la periodista Xantal Llavina, hi participaran els economistes Àlex Rovira i José M. Gay de Liébana. La inscripció a la jornada és gratuïta i es pot formalitzar a través del web tordera.cat. Les places són limitades.

cartell empresarial

taller

La xerrada tindrà lloc el dia 29 de novembre, de 18 h a 20 h al a Biblioteca. Les places són limitades i la inscripció es pot fer a través d'aquest formulari

En la construcció, funcionament i el manteniment de les llars de foc s’han de tenir en compte un seguit d’indicacions. Cal fixar-se especialment en les distàncies als materials combustibles.

Agenda

La mesura de foment consisteix en l'atorgament a les persones propietàries d´una subvenció econòmica per a les reformes i/o adequacions de l´habitatge buit de què disposen, amb la condició de posar-lo a disposició de la Borsa de lloguer social de Tordera un mínim de 3 anys. Amb aquesta mesura s'espera, a més de facilitar l'accés a l´habitatge, millorar l´estat del parc d´habitatge del municipi i promoure l´activitat dels industrials dedicats a la reforma i a la rehabilitació.

Borsa d'habitatges de lloguer

Data: Divendres, 17 de novembre de 2017
Hora: 18 h
Organitza: Aula de formació Promoció econòmica i ocupació (Av. Països Catalans nº174)
Data: Dissabte, 18 de novembre de 2017
Hora: 17 h
Lloc: Teatre Clavé
Data: Dissabte, 18 de novembre de 2017
Hora: 18 h
Lloc: Teatre Clavé
Data: Dissabte, 18 de novembre de 2017
Hora: 11 h
Organitza: Local Social Mas Mora
Data: Diumenge, 19 de novembre de 2017
Club de Feina de Tordera

Camí Ral nº174 - Tordera 

Ajuntament de Tordera
Plaça de l'església, 2 (08490) - Tel. 937643717 - tordera@tordera.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí