Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a tordera.cat · Butlletí setmanal de l'Ajuntament de Tordera
Notícies

A la jornada, conduïda i presentada per la periodista Xantal Llavina, hi participaran els economistes Àlex Rovira i José M. Gay de Liébana. La inscripció a la jornada és gratuïta i es pot formalitzar a través del web tordera.cat. Les places són limitades.

Poster jornada empresarial

Durant aquesta setmana han començat les obres de millora d'una zona del teulat de l'església de Sant Esteve. Aquests treballs estan dins dels projectes subvencionats en el marc de les inversions de l'1% cultural que infraestructures viàries de Catalunya aporta als municipis.

Els Ajuntaments de Malgrat de Mar, Blanes, Tordera, Palafolls i Santa Susanna, juntament amb 2 sindicats de pagesos i 3 cooperatives agràries de la zona, han signat aquest dimecres 15 de novembre la carta fundacional per a la gestió i desenvolupament de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera.

DANSA DE MORT és un dels plats forts de la programació del darrer trimestre de 2017 del Teatre Clavé de Tordera i es podrà veure el proper diumenge 26 de novembre a les 18h.

depuradora

 L’acord assolit permetrà impulsar el sanejament de la urbanització Àgora Parc mitjançant la construcció d’una depuradora i els corresponents col·lectors en alta encarregats de recollir les aigües residuals provinents del clavegueram i transportar-les cap a la depuradora.

Agenda

taller

La xerrada tindrà lloc el dia 29 de novembre, de 18 h a 20 h al a Biblioteca. Les places són limitades i la inscripció es pot fer a través d'aquest formulari

Les inscripcions es poden fer via correu electrònic : fira@tordera.cat o bé presencialment a les oficines de Promoció Econòmica Camí Ral, 174. De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00. El termini finalitza l'1 de desembre.

Data: Divendres, 24 de novembre de 2017
Hora: 18 h
Organitza: Local Social Sant Andreu
Data: Dissabte, 25 de novembre de 2017
Hora: 11 h
Organitza: Local Social Fibracolor
Data: Diumenge, 26 de novembre de 2017
Hora: 18 h
Lloc: Teatre Clavé
Data: Diumenge, 26 de novembre de 2017
Hora: 9 h
Lloc: Pista de Sant Andreu
Organitza: Oncolliga Tordera
Ajuntament de Tordera
Plaça de l'església, 2 (08490) - Tel. 937643717 - tordera@tordera.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí