Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a tordera.cat · Butlletí setmanal de l'Ajuntament de Tordera
Notícies

La Comissió de Festes ja té les carrosses a punt per rebre la màgia dels Reis i dels patges que els acompanyaran. Aquest any també es comptarà amb el suport i la col·laboració de la Colla de Diables i les escoles de dansa.

Cartell arribada de reis

 

Les inscripcions estan obertes des del 7 de novembre i el termini finalitzarà el 18 de gener. Per a fer la inscripció només cal omplir la butlleta que es pot trobar a Ràdio Tordera, portar-la als estudis de Ràdio Tordera (Carrer Ciutadans, 2) o entrar al formulari d´inscripció a www.radiotordera.cat.

Agenda
Data: Dissabte, 6 de gener de 2018
Hora: 19 h
Lloc: Teatre Clavé

L´humor d´en Fel Faixedas a BONA NIT, BENPARITS! dos espectacles amb segell del TNC com SOL SOLET d´Àngel Guimerà i PARLÀVEM D´UN SOMNI, un concert d´HAVANERES EN FEMENÍ i l´estrena del FESTIVAL ZERO emmarquen la programació de gener a maig de 2018 del Teatre Clavé. La venda d´entrades i abonaments de la propera programació s´iniciarà el 22 de desembre tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web http://entrades.teatreclave.cat 

Data: Dilluns, 8 de gener de 2018
Fins data: 31-01-2018
Lloc: Biblioteca

EXPOSICIÓ - "Estima l'aigua, cada gota compta"
Produïda per l'Agència Catalana de l'Aigua

Exposició on es citen alguns consells d´estalvi d´aigua en l´àmbit domèstic familiar, per a aconseguir una bona gestió de l´ús de l´aigua a les nostres llars. L'objectiu és conscienciar a les persones i a les famílies de la importància de l´estalvi de l´aigua a casa, evitant afeccions al medi col•laborant en l´estalvi econòmic a les nostres llars.

Ajuntament de Tordera
Plaça de l'església, 2 (08490) - Tel. 937643717 - tordera@tordera.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí