Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a tordera.cat · Butlletí setmanal de l'Ajuntament de Tordera
Notícies

Tordera prepara per dissabte 20 de gener la festa dels Tres Tombs en motiu de la celebració de Sant Antoni Abat. Com en anys anteriors, es prepara una gimcana hípica al Parc Prudenci Bertrana, una cercavila de cavalls pels carrers dels nucli antic, la missa i la benedicció dels animals.

A partir d'aquest mes els dimarts i dijous de 10 h a 14 h i en visites concertades prèviament

El sistema de renting permet renovar periòdicament els vehicles i en casos com aquest suposa un important estalvi respecte altres modalitats de contractació. Els cotxes compten amb tot l'equipament necessari per al desenvolupament de les tasques policials.

La col·laboració del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona i els diferents col·legis d'advocats de la província de Barcelona, permetrà que un professional del sector es desplaci periòdicament a l'OMIC local per atendre les consultes dels consumidors i assessorar-los en aquesta matèria.

Agenda

Consulta les activitats i tallers.

Data: Dimecres, 17 de gener de 2018
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca
Data: Dijous, 18 de gener de 2018
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca
Data: Divendres, 19 de gener de 2018
Hora: 20 h
Lloc: Teatre Clavé
Data: Dissabte, 20 de gener de 2018
Hora: 9 h
Organitza: Cooperativa Agrària Baixa Tordera
Tipus d'actes: Festa

Enguany es celebrarà els dies 23, 24 i 25 de març. Totes les empreses que vulguin participar com a expositor poden presentar la sol·licitud i la documentació que es relaciona a les bases fins al 23 de febrer a l'OAC de l'Ajuntament de Tordera. Aquest any, vista l'experiència de les darreres edicions, es vol potenciar la generació de sinèrgies entre els expositors de manera que es fomenti les relacions comercials entre les empreses participants a la fira.

Ajuntament de Tordera
Plaça de l'església, 2 (08490) - Tel. 937643717 - tordera@tordera.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí