Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a tordera.cat · Butlletí setmanal de l'Ajuntament de Tordera
Notícies

La Regidoria i la Comissió de Festes ja preparen el Carnestoltes 2018 que aquest any es celebrarà el proper 10 de febrer. Per altra banda,  l'Associació de Veïns de Sant Pere organitza el Carnestoltes al barri el 11 de febrer.
#Carnestoltestordera

Font: Revista Quercus

Es seguirà amb les tasques de control i inspecció dels pins a les parcel·les urbanes per tal que eliminin els nius detectats o evitant que les erugues descendeixin del tron. També, es continuarà incentivant la presència de depredadors naturals mitjançant les caixes niu.

La col·laboració del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona i els diferents col·legis d'advocats de la província de Barcelona, permetrà que un professional del sector es desplaci periòdicament a l'OMIC local per atendre les consultes dels consumidors i assessorar-los en aquesta matèria.

A partir d'aquest mes els dimarts i dijous de 10 h a 14 h i en visites concertades prèviament

Agenda
Sentim Tordera

Data: Divendres, 26 de gener de 2018
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca
Data: Dissabte, 27 de gener de 2018
Hora: 18 h
Lloc: Teatre Clavé
Data: Dissabte, 27 de gener de 2018
Hora: 11 h
Lloc: Biblioteca

Enguany es celebrarà els dies 23, 24 i 25 de març. Totes les empreses que vulguin participar com a expositor poden presentar la sol·licitud i la documentació que es relaciona a les bases fins al 23 de febrer a l'OAC de l'Ajuntament de Tordera. Aquest any, vista l'experiència de les darreres edicions, es vol potenciar la generació de sinèrgies entre els expositors de manera que es fomenti les relacions comercials entre les empreses participants a la fira.

Ajuntament de Tordera
Plaça de l'església, 2 (08490) - Tel. 937643717 - tordera@tordera.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí