Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a tordera.cat · Butlletí setmanal de l'Ajuntament de Tordera
Notícies

dol Barcelona

La visita ha servit per tractar diferents temes relacionats amb els projectes de futur per Tordera i que seran finançats per la Diputació, com ara la reforma del Camí Ral i la creació de l'Arxiu Històric. També, durant la reunió amb l'equip de govern s'ha plantejat el finançament d'altres iniciatives relacionades amb la la millora del polígon industrial, la mobilitat al municipi i la reforma d'edificis històrics.

Pel dia 22 de febrer s'ha organitzat l'activitat "Com actuar davant d'una inspecció laboral i fiscal a l'empresa" a càrrec de Teresa Movilla i Noelia Herrero de Tax. Les placés són limitades (màxim de 15 persones) Inscripcions dins l'enllaç.

La Biblioteca de Tordera va iniciar el divendres 26 de gener la primera activitat del BiblioLab, projecte de la Diputació de Barcelona el qual es basa en la formació i l’aprenentatge des d’un punt de vista experimental i vivencial.  Durant l'any, s'aniran fent múltiples activitats que podreu consultar al web de tordera.cat i a les xarxes socials de l'Ajuntament i la Biblioteca. 

La primera edició del Festival Zero es durà a terme des del 16 de febrer fins el 8 d´abril de 2018 als equipaments teatrals que formen part de Teatres en Xarxa, entre d'ells, el Teatre Clavé de Tordera

Agenda
Data: Dissabte, 3 de febrer de 2018
Hora: 18 h
Lloc: Teatre Clavé
Data: Diumenge, 4 de febrer de 2018
Hora: 18 h
Lloc: Teatre Clavé
Data: Dijous, 8 de febrer de 2018
Hora: 17.30 h
Lloc: Biblioteca
Sentim Tordera

Enguany es celebrarà els dies 23, 24 i 25 de març. Totes les empreses que vulguin participar com a expositor poden presentar la sol·licitud i la documentació que es relaciona a les bases fins al 23 de febrer a l'OAC de l'Ajuntament de Tordera. Aquest any, vista l'experiència de les darreres edicions, es vol potenciar la generació de sinèrgies entre els expositors de manera que es fomenti les relacions comercials entre les empreses participants a la fira.

La Regidoria i la Comissió de Festes ja preparen el Carnestoltes 2018 que aquest any es celebrarà el proper 10 de febrer. Per altra banda,  l'Associació de Veïns de Sant Pere organitza el Carnestoltes al barri el 11 de febrer.
#Carnestoltestordera

Ajuntament de Tordera
Plaça de l'església, 2 (08490) - Tel. 937643717 - tordera@tordera.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí