Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a tordera.cat · Butlletí setmanal de l'Ajuntament de Tordera
Notícies

Com cada any, la Comissió de Festes i la parròquia de Tordera seran les encarregades d'organitzar les activitats de la diada de Sant Ponç, 11 de maig, que s'organitzen a l'entorn de l'ermita torderenca.

camí ral 3

També es produiran talls de trànsit puntuals entre la Plaça Concòrdia i el carrer Mes i el tall de trànsit des de la cruïlla Amadeu Vives/Gaudí fins al carrer Mes.

Seguint la planificació i treballs de manteniment dels diferents espais naturals, durant aquestes darreres setmanes la brigada municipal ha estat renovant els espais de barbacoes del municipi. Aquest ha estat el cas de l'àrea de pícnic ubicada al paratge de l'ermita de Sant Ponç. L'objectiu és clar, lluitar contra els incendis forestals de cara a la campanya d'estiu i que els torderencs/ques puguin gaudir de l'entorn natural que ens envolta amb tota seguretat. 

Agenda
El Casal de Joves celebrarà el seu 10è aniversari amb una jornada festiva i concerts a la Plaça de l'Església

La festa se celebrarà el dissabte 19 de maig a la plaça de l'església amb una mostra de les activitats que s'organitzen des del casal durant tota la tarda. A partir de les 23h concert i barraques.

Data: Divendres, 11 de maig de 2018
Lloc: Ermita de Sant Ponç
Data: Dissabte, 12 de maig de 2018
Hora: 8.30 h
Data: Dimecres, 16 de maig de 2018
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca
Data: Dijous, 17 de maig de 2018
Hora: 17.30 h
Lloc: Biblioteca

L’Aplec de l’Erola d’Hortsavinyà se celebrarà el diumenge 20 de maig Es farà una ruta guiada, cercavila de gegants, actuacions per la mainada, concert de música folk i un tancament amb The Sun Cats, una banda que fa versions de rock clàssic i reggae entre altres. Més informació dins l'enllaç.

Ajuntament de Tordera
Plaça de l'església, 2 (08490) - Tel. 937643717 - tordera@tordera.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí