www.tordera.cat
Portada:Ajuntament:Esports:Piscines municipals
Documents

Tordera disposa de diferents instal·lacions esportives amb piscina descoberta que estan obertes al públic durant l'estiu:
 

La piscina de Tordera està situada a la carretera de l'estació s/n, al bell mig de l'illa de la Tordera, al costat de les instal·lacions del camp municipal d'esports i del Parc Prudenci Bertrana. Aquest equipament disposa de tres piscines de diferents profunditats i mides, i disposa de serveis de vestidors, zona de bar i zona enjardinada. 

 També és pública la piscina situada a la urbanització de Mas Mora, al carrer de l'Assutzena, a l'equipament on també hi ha el local social de la urbanització. 

Finalment, Tordera també disposa de la piscina pública a la urbanització Les Farreres, a la carretera d'accés a la urbanització.


 


HORARI 2016

Les piscines municipals estan obertes en el període de 25 de juny a 4 de setembre de 2016, de dilluns a diumenge de 10 h a 19 h. 

PREUS PÚBLICS 2016


Consells per gaudir d'un bany segur:

Si us banyeu  a rius, estanys, pantans i piscines no us exposeu a riscos innecessaris. Seguiu els següents consells per evitar-ho.

Fitxer Acrobat-PDF de (544,55kB)

Fitxer: Cartell_piscines.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 544,55 kB