DL | DT | DC | DJ | DV | DS | DG |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
DL | DT | DC | DJ | DV | DS | DG |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
En aquest taller farem una breu introducció històrica al cacau, el producte base de la xocolata. Després es podrà participar en un tast de diferents tipus de xocolata i ens explicaran detalls diferencials de cada classe de cacau.
També aprofundirem en els processos d'elaboració i en la importància del producte en el món de la pastisseria.
Per inscriure's cal dirigir-se a la Biblioteca. Les places són limitades i tenen preferència les persones que es van inscriure al primer taller i que per qüestió d'espai no hi van poder assistir.