www.tordera.cat
Notes de Premsa

L´alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va reunir dimecres passat tota la plantilla de personal de l'Ajuntament per explicar-los el pressupost municipal 2012 i quines són les mesures d´estalvi econòmic que ha pres el govern municipal per assegurar el futur de tots els serveis i de les persones que els donen després de la forta davallada d'ingressos que pateix el consistori des de fa tres anys.


Durant l'assemblea, el regidor d'Hisenda i Recursos Humans, Marçal Vilajeliu, va explicar que les mesures que s'aplicaran en matèria de personal passen per la redifinició de la jornada laboral i la reorganització dels llocs de treball per guanyar en eficiència i eficàcia .
Els mecanismes de control que es van presentar durant l´assemblea representen una rebaixa del 12% del total de la despesa de personal.


Amb aquestes mesures i amb les fòrmules aplicades en altres partides com la de serveis externs i subvencions,  el govern municipal considera que es podran mantenir els serveis i els llocs de treball sense haver d´aplicar altres mesures de contenció, més dràstiques i expeditives.


L´alcalde va destacar que aquestes mesures són necessàries donada la situació general de l´economia i es va mostrar convençut que el municipi té capacitat suficient per sortir d´aquesta situació complicada. De la mateixa manera, l´alcalde va anunciar que el govern municipal està treballant en l´arribada de noves inversions que afavoriran el creixement econòmic de Tordera, i per tant, la creació de llocs de treball i riquesa com ja ho està significant les actuals obres de construcció del nou centre logístic d´Inditex.

Informació publicada el 19 de gener de 2012