www.tordera.cat
Notes de Premsa

La Regidoria de Joventut i l'ISCCE (Institut Superior per la Comunicació i Cultura Europees) promouen les beques d'aprenentatge d'anglès a l'estranger per a joves nascuts els anys 1994 i 1995.

Amb aquestes ajudes el govern municipal vol fomentar i facilitar la mobilitat dels estudiants de Tordera cap a l'estranger, millorar els coneixements d'anglès per afrontar amb més garanties el mercat laboral i també motivar els estudiants a millorar el seu rendiment escolar durant l'ESO. La bona experiència d'edicions anteriors, tant per part dels becats com de la pròpia organització, ha motivat la Regidoria a donar continuitat a aquest programa d'ajudes econòmiques que es va impulsar per primera vegada l'any 2009.

En total aquest any es donaran 6 ajuts formats per una aportació econòmica de 500 € i els trasllats d'anada i tornada al Gloucestershire College d'Anglaterra, escola on els alumnes faran l'estada formativa durant 15 dies del mes de juliol. L'ajut també inclou un curs intensiu de llengua anglesa per millorar la fluidesa de l'anglès abans de marxar cap a Anglaterra.  El cost total del programa és de 1.700€, les famílies hi aporten 850€ i la resta (escola, estada, vols, transfers...), l’Ajuntament.

Per accedir a aquestes beques cal que els alumnes hagin superat l'ESO amb una nota mínima de 7 o notable; o el primer curs de Batxillerat amb la mateixa nota global.

Les sol·licituds per optar al programa de beques d'aprenentatge d'anglès a l'estranger es poden presentar fins al 2 de març al Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Tordera, juntament amb la documentació que es demana a les bases de la convocatòria. El jurat analitzarà les sol.licituds i atorgarà la puntuació en funció de la renda familiar. El nom dels beneficiaris es coneixerà abans del 15 de març.

Per a més informació sobre la convocatòria de les beques d'aprenentatge d'anglès a l'estranger cal consultar les bases de la convocatòria:

BASES DE LA CONVOCATÒRIA DE BEQUES D'APRENENTATGE D'ANGLÈS A L'ESTRANGER

Plantilles de documents per adjuntar a la sol·licitud:

Instància (Sol·licitud)

Autorització paterna

Compromís d'assumpció de la despesa

Declaració jurada

Informació publicada l'1 de febrer de 2012