www.tordera.cat
Notes de Premsa

aplec sant ponšTordera celebra divendres un nou aplec de Sant Ponš, festa local de Tordera.
Com cada any, la Comissiˇ de Festesi la parr˛quia de Tordera seran les encarregades d'organitzar les activitats que s'organitzen a l'entorn de l'ermita torderenca.
A les 12  comenšarÓ la tradicional benedicciˇ de roses i l'ofici solemne amb l'acompanyament de la Coral de la Parr˛quia de Sant Esteve. Tot seguit, es farÓ la processˇ per l'esplanada de l'ermitat amb la participaciˇ de la Colla de Geganters i Grallers de Tordera. Al finalitzar es farÓ el cant de goigs.


A les 14 h hi haurÓ la gran arrossada popular, preparada per a mÚs de 2000 persones.
Les activitats populars es reemprendran a les 17 h davant l'ermita amb l'organitzaciˇ de jocs infantils. A paella sant ponšles 17.30 h comenšaran les sardanes a cÓrrec de la cobla orquestra Costa Brava. Durant el transcurs de les sardanes, la Comissiˇ de Festes farÓ un recordatori a M. Rosa Vi˝as, membre de la Comissiˇ de Festes que va morir el passat mes de febrer.  Per aquest homenatge, la Comissiˇ ha preparat la interpretaciˇ recitada de la sardana Pluja d'Estels a Tordera, la lletra de la qual va ser escrita per la mateixa M.Rosa Vi˝as. La sardana estarÓ interpretada per Gina Armengol i comptarÓ amb l'acompanyament de la tenora de Conrad Rafart. Finalment, la cobla orquestra Costa Brava tÚ previst tocar la sardana MatÝ a Tordera, composada per Joaquim Soms i tambÚ amb lletra de M.Rosa Vi˝as.

Com cada any, la Regidoria de Festes recorda que hi haurÓ un servei continu i gratu´t d'autocar que sortirÓ entre les 11 h i les 14.30 h i a la tarda tornarÓ entre les 16.30 h i les 19 h. Les parades del bus a Sant Ponš seran al Parc de la Sardana i a la cru´lla entre Sant Ponš i └gora Parc.

En compliment de la normativa vigent de prevenciˇ d'incendis de la Generalitat es recorda que no estÓ permŔs fer foc al bosc. Per a totes aquelles persones que vulguin cuinar, s'han habilitat quatre espais de foc controlat que es podran utilitzar de 8.30 h fins a les 15.30 h. Fora d'aquests espais i de les barbacoes existents, no es pot fer foc. L'organitzaciˇ no es responsabilitza dels qui portin barbacoes de casa i hi facin menjar fora dels espais controlats.

L'Ajuntament de Tordera, a travÚs de la Regioria i de la Comissiˇ de Festes demana la colĚlaboraciˇ i la comprensiˇ de tots per tal de mantenir el paratge de Sant Ponš en les ˛ptimes condicions.  

sant ponš 2012

sant ponš 2012

Fitxer: Sant_Ponc_2012.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 1
Mida: 1,71 MB

Informaciˇ publicada el 7 de maig de 2012