www.tordera.cat
Portada:Ajuntament:Seguretat:Policia Local:(PLACES EXHAURIDES) Properes renovacions del DNI a Tordera
Documents

La Policia Nacional serÓ a Tordera el proper 18/09/2017 per fer renovacions i primeres expedicions del DNI.

El dia 18/09/2017 de 09:15 a 13:00 h els interessats faran la renovaciˇ i lliurament documentaciˇ, el dia 20/09/2017 de 09:15 a 12:00 h es farÓ la finalitzaciˇ DNI i entrega a l'interessat.

Ambdˇs trÓmits es faran a la BIBLIOTECA DE TORDERA (C. Joan Maragall, 6) .

Per poder tramitar el DNI a Tordera Ús necessari demanar cita prŔvia a partir a travÚs d'aquest formulari (El formulari serÓ vigent a partir del 13/09/2017) PLACES EXHAURIDES
  

NOVETAT IMPORTANT: A partir de gener de 2016 tant a comissaria com l’equip que es desplaša a pobles farÓ el nou model de DNI, es tractarÓ d’un DNI amb mÚs mesures de seguretat i adaptat a normatives europees.

INFORMACIË COMPLEMENT└RIA:

* No es poden fer DNI per canvis de dades personals (idioma nom, errors en dades personals, etc..). Les persones interessades hauran de fer el DNI a comissaria de Policia Nacional i a Tordera els podrem informar i facilitar l’hora a la comissaria de Matarˇ. La primer vegada que s'ha d'anar Ús per presentar la documentaciˇ que justifiqui el canvi, la Policia Nacional envia aquesta documentaciˇ al Registre Central a Madrid i un cop reben l'autoritzaciˇ per fer el canvi cal anar una segona vegada per fer el DNI amb el canvi solĚlicitat.

* L’expediciˇ de DNI (a Tordera) es fa en dos dies: el primer es realitza el trÓmit (lliurar documentaciˇ i pagar la taxa) i el segon es finalitza activant el xip interior i es lliura el DNI. 

* LES PERSONES QUE NO ES PRESENTIN EL 2N. DIA I NO RECULLIN EL DNI, L’HAURAN  D’ANAR A BUSCAR A LA COMISSARIA POLICIA NACIONAL A MATARË Avda. Gatassa n˙m. 15.

 DOCUMENTACIË QUE CAL PORTAR:

 

  • Per trÓmit normal: 1 fotografia de carnet, Original del DNI i 10’60 €uros.
  • Per Canvi de domicili: 1 fotografia de carnet, Original del DNI, 10’60 €uros (si el DNI no estava caducat Ús gratu´t) i Volant d’empadronament .
  • Per DNI robat: 2 fotografies de carnet, la den˙ncia de furt i 10’60 €uros
  • Per DNI perdut o deteriorat: 2 fotografies de carnet, la den˙ncia de pŔrdua i 10’60 €uros
  • Per obtenir el DNI per Primera vegada: Han de venir acompanyats del pare, mare o tutor legal. ╔s imprescindible que portin: Certificat d’empadronament, Partida Literal de Naixement expedida per a obtenir DNI, DNI en vigor del pare/mare que l’acompanyi, 1 fotografia de carnet i 10’60 €uros.

Observacions:

  • El certificat d’empadronament caduca als tres mesos.
  • La Partida Literal de Naixement expedida per a obtenir DNI s'ha de demanar al Registre Civil on va Ússer inscrit el menor al nÚixer i caduca als sis mesos.
  • En la mesura del possible portar l’import exacte

FORMULARI DE SOLĚLICITUD DE CITA PR╚VIA PER A LA RENOVACIË/EXPEDICIË DNI A TORDERA (El formulari es podrÓ omplir a partir del 13 de setembre  i fins a esgotar places disponibles) PLACES EXHAURIDES