www.tordera.cat
Notes de Premsa

Logo instal·lat al CentreLa Regidoria de Promoció Econòmica fa uns mesos que té en marxa el Pla Instal·la't al Centre. Aquest projecte pretén incentivar el desenvolupament comercial, motivar i donar suport a la creació i obertura de nous comerços i facilitar l’accés al mercat dels locals comercials buits.

El Pla Instal·lat al Centre s'adreça especialment a les persones emprenedores que vulguin conèixer l'oferta comercial i la disponibilitat de locals. També se'n poden beneficiar els propietaris i immobiliàries que poden identificar els seus locals i gaudir de promoció gratuïta.

Per fer-ho possible, el Pla compta des de fa unes setmanes amb una aplicació online de consulta de disponibilitat de locals buits. Aquesta aplicació, a banda de geolocalitzar el local també permet conèixer les característiques, el preu de la venda o el lloguer, fotografies,  i el telèfon de contacte amb el propietari o immobiliària corresponent.

L'aplicació de consulta de locals buits, es complementa a més, amb una segona aplicació que permet conèixer l'àrea comercial (Mix comercial) propera al local que es consulta així com l'activitat que se'n deriva per poder escollir el lloc més idoni per a la creació de nous negocis.

El Pla Instal·lat, finalment, compta amb l'assessorament, informació i acompanyament tècnic de de l'establiment fins a la consolidació del negoci a través de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tordera.

L'aplicació de cerca dels locals buits i oferta comercial es pot consultar des d'aquest espai:

banner locals comercials buits

Banner Mix comercial


Tota persona titular d’un local comercial interessada en publicitar la disponibilitat i característiques del seu local a la web poden sol·licitar-ho presentant la instància normalitzada a tal efecte a l'Ajuntament de Tordera.