www.tordera.cat
Documents

El mercat de Tordera, d'arrels centenāries, es celebra cada diumenge de l'any, durant el matí.
Les prop de 300 parades que hi participen setmanalment es distribueixen arreu dels carrers del nucli urbā  i compta amb una mitjana d'uns 40.000 visitants setmanals.

Al mercat s'hi poden trobar productes molt diversos com ara roba, fruita, verdura, accessoris i complements o articles de regal i decoraciķ, entre d'altres.  A més, les botigues de Tordera també estan obertes durant el matí de diumenge. El mercat disposa de diferents punts de pārquing per a vehicles i autocars.Nou projecte: "El Mercat també s'escolta: música al carrer"

Es tracta d'un esdeveniment singular, dināmic i de qualitat mitjanįant el qual es vol afavorir la dinamitzaciķ socioeconōmica, comercial i cultural del municipi en el marc del Mercat Setmanal dels diumenges.
Té com a principal objectiu, potenciar la presčncia d'actuacions en directe en el circuīt del Mercat Setmanal dels diumenges, fent agradable el passeig i la compra per part de les persones visitants.

.

.

En aquest marc es preveu identificar/habilitar uns espais d'actuaciķ musical en l'ārea d'influčncia del Mercat que serveixin com a plataforma per donar a cončixer a músics, petites formacions musicals i/o projectes educatius d'escoles de música.


Parades del mercat

Per poder optar a una parada al mercat setmanal cal presentar el model de solˇlicitud corresponent al Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Tordera, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de dilluns a dijous de 17 h a 19 h.

El 89 % dels visitants del mercat dels diumenges de Tordera el valoren entre bo i excelˇlent
El mercat dels diumenges de Tordera compta amb 155 anys d'histōria i actualment disposa de prop de 300 parades en una superfície de venda de 6.000 metres quadrats.

L'Ajuntament de Tordera ha aprovat al 2016 el nou Reglament del mercat setmanal dels diumenges. Tant la normativa, com les plantilles de solˇlicitud de transmissiķ i llicčncia de parades, es poden descarregar des d'aquest espai:

Edicte de publicaciķ del Reglament regulador dels mercats de venda no sedentāria de TorderaCATCert certifica que en data 11-04-2016 13:42:07 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat

Documentaciķ relacionada:

Annex 1. Area d'influčncia del mercat dels diumenges

Annex 2. Ārea d'influčncia del mercat de Sant Pere

Annex 3. Instāncia acreditaciķ anual requisits exercici venda

Annex 4. Instāncia participaciķ convoc. atorgament llicčn.mercats

Annex 5. Instāncia participaciķ propera convoc. atorgament llicčncies  mercats

Annex 6. Instāncia Prōrroga llicčncia mercats

Annex 7. Instāncia modificaciķ llicčncies mercats

Annex 8. Instāncia Transmissiķ llicčncia mercats

Annex 9. Identificador parada mercats

Arxiu extern

Mercat de Tordera

Mercat de Tordera

Fitxer: TRIPTIC_TORDERA_MARKET.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 2
Mida: 480,84 kB