www.tordera.cat
Notes de Premsa

La Policia Nacional serÓ a Tordera el proper 15/10/2018 per fer renovacions i primeres expedicions del DNI.
El dia 15 d'octubre de 09:15 a 13:00 h els interessats faran la peticiˇ de trÓmit i lliurament documentaciˇ, el dia 17/10/2018 de 09:15 a 12:00 h es farÓ la finalitzaciˇ DNI i entrega a l'interessat.
Els trÓmits es faran  a la BIBLIOTECA DE TORDERA (C. Joan Maragall, 6) .

Per poder tramitar el DNI a Tordera Ús necessari estar empadronat a Tordera i demanar cita prŔvia A TRAV╔S D'AQUEST FORMULARI que estarÓ actiu a partir de l'1 d'octubre. Una vegada omplert el formulari, l'interessat rebrÓ un correu indicant l'hora exacte que caldrÓ que es presenti per a la renovaciˇ/expediciˇ.

Tindran preferŔncia en la citaciˇ prŔvia a Tordera les persones majors de 65 anys i els menors de 14 anys. Aquests interessats podran demanar hora de manera presencial a l'Oficina d'Atenciˇ de la Policia Local, de dilluns a divendres, durant el matÝ (caldrÓ que portin el DNI a renovar o dades d'identificaciˇ per poder fer la reserva)

INFORMACIË COMPLEMENT└RIA:

* No es poden fer DNI per canvis de dades personals (idioma nom, errors en dades personals, etc..). Les persones interessades hauran de fer el DNI a comissaria de Policia Nacional i a Tordera els podrem informar i facilitar l’hora a la comissaria de Matarˇ. La primer vegada que s'ha d'anar Ús per presentar la documentaciˇ que justifiqui el canvi, la Policia Nacional envia aquesta documentaciˇ al Registre Central a Madrid i un cop reben l'autoritzaciˇ per fer el canvi cal anar una segona vegada per fer el DNI amb el canvi solĚlicitat.
* L’expediciˇ de DNI (a Tordera) es fa en dos dies: el primer es realitza el trÓmit (lliurar documentaciˇ i pagar la taxa) i el segon es finalitza activant el xip interior i es lliura el DNI.
* LES PERSONES QUE NO ES PRESENTIN EL 2N. DIA I NO RECULLIN EL DNI, L’HAURAN  D’ANAR A BUSCAR A LA COMISSARIA POLICIA NACIONAL A MATARË Avda. Gatassa n˙m. 15.
DOCUMENTACIË QUE CAL PORTAR:

Per trÓmit normal: 1 fotografia de carnet, Original del DNI i 12 €uros.
Per Canvi de domicili: 1 fotografia de carnet, Original del DNI, 12 €uros (si el DNI no estava caducat Ús gratu´t) i Volant d’empadronament .
Per DNI robat: 2 fotografies de carnet, la den˙ncia de furt i 12 €uros
Per DNI perdut o deteriorat: 2 fotografies de carnet, la den˙ncia de pŔrdua i 12 €uros
Per obtenir el DNI per Primera vegada: Han de venir acompanyats del pare, mare o tutor legal. ╔s imprescindible que portin: Certificat d’empadronament, Partida Literal de Naixement expedida per a obtenir DNI, DNI en vigor del pare/mare que l’acompanyi, 1 fotografia de carnet i 10’60 €uros.

Observacions:
El certificat d’empadronament caduca als tres mesos.
La Partida Literal de Naixement expedida per a obtenir DNI s'ha de demanar al Registre Civil on va Ússer inscrit el menor al nÚixer i caduca als sis mesos.
En la mesura del possible portar l’import exacte.

FORMULARI CITA PR╚VIA PER A LA RENOVACIË/EXPEDICIË DNI (Formulari actiu a partir de l'1 d'octubre)