www.tordera.cat
Notes de Premsa

El mes d'abril el Foto Club Tordera realitzarā un curs d'ediciķ fotogrāfica nivell bāsic; 4 sessions, dissabtes 15, 22, 29 d'abril i 6 de maig de 10 a 13 hores.

El curs d'iniciaciķ a l'ediciķ amb Photoshop estā pensat per aquells que volen iniciar-se en l'ediciķ fotogrāfica. Dominar Photoshop, les seves eines i recursos principals. Aprendreu a millorar les vostres fotografies i fer petits fotomuntatges que us permetin expressar la vostra creativitat fotogrāfica. Intentarem establir els processos bāsics d'arxiu de les imatges amb el millor programa d'ediciķ fotogrāfica. Presentarem el seu espai de treball i les tčcniques bāsiques d'ediciķ. Farem primers passos, obrir i desar imatges, anivellar horitzons, ajustar colors, i molt més.

*Imprescindible portar portātil i omplir el Formulari d'inscripciķ.

 

La setmana abans estaran a l'estand de la Fira Mercat del Ram de Tordera i allā sortejaran 3 places per aquest curs, només caldrā fer-te'n soci per només 11€ l'any natural i el diumenge a les 19:00 hores es farā públicament els sorteig. Si d'altre banda ja ets soci, també tindran uns formularis per omplir. 

Informaciķ publicada el 13 de febrer de 2017