www.tordera.cat
Notes de Premsa

Els Rusc fa 40 anys i us volem avançar alguns actes que faran aquest any per a celebrar-ho!

PEREGRINATGE A MONTSERRAT: Serà el primer acte, el proper 18 d’abril. Juntament amb la 
Comunitat Els Avets de Moià i aprofitant la visita de la Comunitat de La Merci (França) passarem una jornada a Montserrat.

CONCERT GOSPEL VIU:  Gospel Viu! ens oferirà un concert solidari al Teatre Clavé de Tordera, el 16 de juliol a les 19 h. 

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: Toni Pie ens regala una exposició de fotos del Rusc i les seves persones. Serà a la Biblioteca de Tordera.

FESTA D’ANIVERSARI: Coincidint amb la Festa de la Família de l’Arca celebrarem els 40 anys del Rusc amb els nostres amics i familiars.

JORNADA DE BÀSQUET: En col·laboració amb l’Associació Kedem de Blanes celebrarem una jornada esportiva amb l’equip de Bàsquet a Tordera.

TROBADA D’ASSISTENTS: Volem celebrar els 40 anys amb les persones que han passat per aquí i han sigut importants en la vida de la comunitat, per això farem una trobada d’antics assistents al Rusc.

A més, aquest aniversari estarà present en totes les activitats que anem realitzant durant l’any a Tordera com la Fira del Ram, la diada de Sant Jordi, el Camp de Treball, la Setmana de la Discapacitat, etc…

Properament us anirem informant de les dates concretes i els espais on es realitzaran les activitats. També, des del Rusc, volen agrair a les institucions, entitats i persones per tota la seva ajuda.


Recordeu que podeu seguir l’entitat a través del programa de ràdio DIVERSONES, a Ràdio Tordera. I també a les xarxes amb l’etiqueta #elrusc40anys

Informació publicada el 29 de març de 2017