www.tordera.cat
Notes de Premsa

L’Adriŕ Silva de l'escola La Roureda i en Martí Maresma de l'Ignasi Iglesias van ser els guanyadors dels quarts de final del XIII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta.

El passat dimecres 29 de març es va celebrar al Centre Cultural de Malgrat de Mar els quarts de final de la zona del Maresme – Vallčs Oriental.

En aquesta fase del certamen, hi van participar 23 escolars de diversos centres educatius. Entre aquests, les escoles Ignasi Iglesias amb els alumnes Iker Ramos i Martí Maresma, La Roureda amb Pau Masferrer i Adriŕ Silva, Serra de Miralles amb la Júlia Felip i l’Arnau Maynou i Vedruna amb l’Ariadna Ros i l’Člia Rodríguez.

El torderenc Martí Maresma va ser el guanyador en la categoria de grumets vermells (corresponent a cicle mitjŕ) i l’Adriŕ Silva en la categoria de grumets verds (concebuda per a cicle superior).

Felicitem tots els alumnes torderencs que hi han participat i especialment l’Adriŕ i en Martí que s’han classificat per a les semifinals que tindran lloc durant el mes de maig a l'auditori del Caixa Fňrum de Barcelona.

Informació publicada el 3 d'abril de 2017