www.tordera.cat
Notes de Premsa

L’AdriÓ Silva de l'escola La Roureda i en MartÝ Maresma de l'Ignasi Iglesias van ser els guanyadors dels quarts de final del XIII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta.

El passat dimecres 29 de marš es va celebrar al Centre Cultural de Malgrat de Mar els quarts de final de la zona del Maresme – VallŔs Oriental.

En aquesta fase del certamen, hi van participar 23 escolars de diversos centres educatius. Entre aquests, les escoles Ignasi Iglesias amb els alumnes Iker Ramos i MartÝ Maresma, La Roureda amb Pau Masferrer i AdriÓ Silva, Serra de Miralles amb la J˙lia Felip i l’Arnau Maynou i Vedruna amb l’Ariadna Ros i l’╚lia RodrÝguez.

El torderenc MartÝ Maresma va ser el guanyador en la categoria de grumets vermells (corresponent a cicle mitjÓ) i l’AdriÓ Silva en la categoria de grumets verds (concebuda per a cicle superior).

Felicitem tots els alumnes torderencs que hi han participat i especialment l’AdriÓ i en MartÝ que s’han classificat per a les semifinals que tindran lloc durant el mes de maig a l'auditori del Caixa F˛rum de Barcelona.

Informaciˇ publicada el 3 d'abril de 2017