www.tordera.cat
Notes de Premsa
L'Ajuntament de Tordera va dinamitzar la trobada d'escoles i instituts que formen part de la Xarxa Escola Nova 21 de l´Alt Maresme que va tenir lloc el passat dijous dia 20 d'abril a l´aula de formació de l´Àrea de Promoció econòmica i Ocupació.

L’Escola d’Hotsavinyà i l’Institut de Tordera participen al Programa Escola Nova 21 com a membres de la Xarxa de l’Alt Maresme. La trobada, que ha tingut lloc aquest dijous 20 d'abril a l’aula de formació de l’Àrea de Promoció econòmica i Ocupació de Tordera, ha reunit als centres educatius de la zona de l’Alt Maresme afegits a la Xarxa i que són, a banda dels dos de Tordera, l’Escola Sinera d’Arenys de Mar, l’Escola Sagrada Família de Caldes d’Estrac, l’Escola Freta Educació Maresme de Calella, l’Escola Mas Prats de Palafolls, l’Escola Antoni Doltra de Pineda de Mar, l’Escola Sant Pau i Institut de Sant Pol de Mar de Sant Pol de Mar i l’Escola Montagut de Santa Susanna. 

L'Ajuntament de Tordera, com a municipi de la zona amb dos centres compromesos amb el projecte Escola Nova 21, encapçala la xarxa local de l’Alt Maresme i serà una responsable de l’Àrea d’Ensenyament l’encarregada de dinamitzar el grup a través de la metodologia proposada pel Programa EN21. Aquesta xarxa forma part de les 31 Xarxes Locals impulsades per la Diputació de Barcelona. Neixen amb la voluntat de poder donar resposta als 265 centres de la demarcació de Barcelona que s’han adherit al programa Escola Nova 21 i amb el compromís dels 119 ajuntaments corresponents, que donaran suport al canvi educatiu.


L'Escola Nova 21 és un projecte que té com a objectiu anar cap a un model d'escola avançada, que sàpiga replantejar la seva pràctica educativa quotidiana per respondre als desafiaments de la societat actual. El projecte impulsa un procés de treball conjunt entre escoles, comunitat educativa, administracions públiques, entitats, universitats i institucions internacionals que permeti dibuixar les claus d'un sistema educatiu enfocat a l'aprenentatge competencial globalitzat i interdisciplinari.

 Tota la informació del projecte a Escola Nova 21 

Informació publicada el 24 d'abril de 2017