www.tordera.cat
Notes de Premsa

L’Órea de Promociˇ Econ˛mica de l’Ajuntament de Tordera organitza una conferŔncia gratu´ta adrešada a Empreses i emprenedors:  “COM CALCULAR EL COST DEL TEU PRODUCTE O SERVEI” el proper 25 de maig a les 19:00 a l’aula de Formaciˇ de les Oficines de Promociˇ Econ˛mica | CamÝ Ral, 174

Aquesta acciˇ impartida per Miquel Pino, Economista i Mentor de Petites i Mitjanes Empreses pretÚn fer reflexionar sobre els cÓlculs del preu de cost i venda dels productes o serveis que realitzen a les seves empreses.

Exposa una metodologia fÓcil de com fer els cÓlculs transmetent la forma de com ho poden aplicar al seu negoci. I aprofita per aclarir dubtes concrets que puguin tenir dels seus cÓlculs reals de cost i preu de venda en el seu negoci.

Les places sˇn limitades i es reservaran per ordre d’inscripciˇ. Les inscripcions es poden realitzar:

Aquesta Ús la primera de les accions formatives de l’any, adrešades a les empreses i als emprenedors que organitza l’└rea de promociˇ Econ˛mica de l’Ajuntament de Tordera amb la colĚlaboraciˇ de les Órees de Promociˇ Econ˛mica dels ajuntaments de Calella, Canet de Mar, Palafolls  i Pineda de Mar  en el marc del Projecte "CENTRES LOCALS DE SERVEIS A LES EMPRESES (CLSE) SUPORT INTEGRAL A L’EMPRESA I L’EMPRENEDORIA, subvencionat per la Diputaciˇ de Barcelona.

 

 

Informaciˇ publicada el 9 de maig de 2017