www.tordera.cat
Notes de Premsa

Policia LocalLa Policia Local de Tordera ha detingut aquest matí un veí de Tordera per un pressumpte delicte de robatori amb força a habitatge.
L'avís de robatori s'ha donat a través de les càmeres de seguretat instal·lades a Mas Mora, que en detectar el vehicle amb antecedents per robatori, ha alertat els agents. La patrulla de la unitat d'intervenció ha iniciat la recerca del vehicle fins a localitzar-lo en una vivenda de Mas Mora. En el moment de la inspecció, els agents han sorprès l'individu a l'interior de l'habitatge robant diversos objectes.

El detingut s'ha traslladat a les dependències municipals mentre es tramita el pas a disposició judicial.

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament ha volgut destacar els bons resultats en temes de seguretat i prevenció des de la posada en funcionament de les càmeres de seguretat als accessos de les urbanitzacions. En la darrera Junta Local de Seguretat es va posar de manifest que el nombre de robatoris en aquests punts s'havia reduit en un 99%. En aquests termes i amb l'objectiu d'ampliar la prevenció a tot el municipi, l'Ajuntament va aprovar durant el darrer ple ordinari una modificació de crèdit que permetrà instal·lar aquest any noves càmeres de seguretat als accessos al nucli urbà, al polígon industrial de Can Verdalet i a Sant Pere. També es preveuen dues fases posteriors, que cobriran les urbanitzacions d'Àgora Parc, Niàgara Parc i Terra Brava, així com la instal·lació de càmeres de reforç en zones concretes del municipi. 

Informació publicada el 18 de maig de 2017