www.tordera.cat
Notes de Premsa

Fotografia: Yoyo
Fotografia: Yoyo

Notícia extreta de: https://www.blanes.cat/docweb/2017-05-23-eco

Un grup format per 45 alumnes de 1er d’ESO de l’Institut Lluís Companys de Tordera ha guanyat el premi de la nova categoria d’enguany, el de grups d’estudiants, amb un treball sobre nius per combatre la processionària. Els joves s’han dedicat a la seva construcció en caixes, aprofitant les fustes reciclades de palets. L’Ajuntament de Tordera es va posar en contacte amb el centre educatiu per combinar aquesta activitat amb un problema medi ambiental com és la plaga de l’eruga de la processionària.

Entrega de premis

L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, el representant de l’organització dels guardons, Climent Polls, i el director de l’Oficina de ‘La Caixa’, Marc Reixach, han encapçalat l’acte.

El dimarts 23 de maig va tenir lloc a Blanes el lliurament de la 22a edició dels Premis Ecopropostes, organitzats per l’Associació ‘Les Ecopropostes’ de Ràdio Marina amb la col·laboració de l’Obra Social-Fundació La Caixa. Per aquest motiu, l’acte va ser a la nova oficina Store que aquesta entitat bancària ha posat en marxa recentment a Blanes. Fruit d’aquesta estreta col·laboració, els organitzadors han pogut augmentar la quantia dels guardons, així com crear una nova categoria, la de treballs en grup, que s’afegeix a les dues que ja hi havia fins ara: millors treballs d’ESO i millors treballs de batxillerat.

L’entrega dels diferents guardons l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez; el representant de l’Associació ‘Les Ecopropostes’ de Ràdio Marina, Climent Polls; i el director de l’Oficina de La Caixa, Marc Reixach. També han assistit altres membres de la gran família de la veterana emissora radiofònica d’àmbit supra-comarcal amb seu a Blanes, així com companys i professors dels joves guardonats i guardonades.

Font: Ajuntament de Blanes/Ràdio Marina

Informació publicada el 24 de maig de 2017