www.tordera.cat
Notes de Premsa

Des de l’Ajuntament de Tordera es va engegar l’any passat la campanya “Estiu és xulo” que va tenir una molt bona acollida entre els ciutadans/es de Tordera. Enguany, seguim amb la iniciativa i ho farem amb el lema “Estiu Torderenc”.

Estiu torderenc

Estiu Torderenc

Aquest any el lema de la programació d'estiu és “ESTIU TORDERENC”.  El missatge està pensat amb la voluntat de reforçar el sentiment de pertinença al municipi. Els mesos d'estiu i les activitats que se'n deriven a Tordera (festa major, activitats de carrer, cultura a la fresca, festes de veïnats...) són moments de retrobament amb amics i familiars, estones de caliu que es transformen en eines de cohesió amb tots els barris i zones del nostre municipi que demostren i reforcen que Tordera és un poble actiu i participatiu. 

La programació d'activitats d'estiu és, a més, una bona oportunitat per conèixer més a fons la nostra història, la nostra cultura i l'entorn natural que ens envolta. Les entitats i associacions locals, al costat de l'AJuntament, treballen intensament especialment aquests mesos per oferir un ventall de possibilitats de lleure per a tots els públics. Garantir la qualitat de vida a Tordera passa també per ser partícips d'aquestes iniciatives i gaudir de tot el que el poble ens posa a l'abast. 

Programació d’activitats 

Descarrega't la programació

Com ja sabeu l’objectiu és el de promocionar l'estiu a Tordera i fer partícips als torderencs i torderenques de les activitats i esdeveniments que es facin al nostre municipi com són els tallers, festivals musicals, exposicions, activitats esportives, casals, concursos, gastronomia, espectacles, balls i actes tradicionals que seran protagonistes al nostre municipi aquests mesos. 

La programació comprèn la majoria d’activitats que es duen a terme entre Sant Joan i l'11 de Setembre. També inclou algunes de les activitats i esdeveniments de la Festa Major que s'ampliaran properament.

També,  Ràdio Tordera,  farà el seguiment en directe de les activitats de la Festa Major mitjançant una programació especial d'estiu al 107.1 FM

Cal recordar que trobareu tota la informació actualitzada al web de l' Ajuntament de Tordera . Per tant, qualsevol activitat que sigui modificada o inclosa es notificarà via web i xarxes socials. A més a més, trobareu la informació més ampliada als cartells i programes de cada entitat i/o associació. 

Us animem a participar activamenta les xarxes socials amb el hashtag #estiutorderenc ja sigui amb fotografies i vídeos de qualsevol activitat i lloc de Tordera que us agrada anar durant l'estiu.


Informació publicada el 22 de juny de 2017