www.tordera.cat
Notes de Premsa

ParcsL’Ajuntament de Tordera comenšarÓ a finals d’aquest mes de juliol les obres de d’instal•laciˇ de gronxadors al centre de la vila.

El projecte s’emmarca en la voluntat del govern municipal d’impulsar noves mesures que dinamitzin el centre hist˛ric de Tordera i garanteixin la qualitat de vida als ciutadans de  Tordera.
En  la lÝnia de les obres de remodelaciˇ com les que es van fer a la Plaša de la Conc˛rdia i el parc d’en Patufet, amb iniciatives d’aquest tipus es persegueix doble objectiu. D’una banda, afavorir el passeig pels carrers del centre vila oferint mÚs espais de lleure per a les famÝlies, i d’altra banda, facilitar l’obertura  de nous negocis al centre aprofitant la major afluŔncia de vianants i clients potencials que aquest nous espais de lleure puguin generar.

El projecte d’instal•laciˇ de gronxadors preveu la col•locaciˇ de diferents estructures en tres places del centre hist˛ric: a la plaša de l’edifici de Cal Ros, a la plaša Rabert i a la Plaša de les Cols.
A la plaša de Cal Ros, on hi ha situats actualment els serveis de Territori i Medi Ambient de l’Ajuntament, s’hi instal•larÓ un conjunt multi-joc amb la temÓtica de la llegenda de Pere Botero.  Aquesta estructura comptarÓ amb tobogans, un gronxador doble i un de giratori. A la plaša Rabert hi ha prevista la instal•laciˇ de tres figures amb formes d’animals, mentre que a la plaša de les cols es preveu una remodelaciˇ parcial que afavoreixi la seguretat i la mobilitat per als infants.

La previsiˇ de la Regidoria d’Obres i Serveis Ús poder tenir a punt els nous parcs de lleure durant aquesta Festa Major.  

Informaciˇ publicada el 17 de juliol de 2017