www.tordera.cat
Notes de Premsa

El nou “Ara i Aquí” es podrà escoltar de dilluns a divendres de 9 a 12 del matí a través de la 107.1 de la FM i www.radiotordera.cat. A part d’aquest programa, a partir del dilluns 31 de juliol es posen en marxa cinc altres magazines arreu del territori català amb el suport de la Xarxa.

A partir del dilluns 31 de juliol, Ràdio Tordera juntament a les ràdio locals de Calella, Palafolls i Cardedeu emetran el nou magazine territorial “Ara i Aquí”. Es tracta d’una adaptació del programa de Ràdio Tordera amb el mateix nom, conduit per la locutora local Rosa Maria Ruscalleda. L’innovador magazine es podrà escoltar de dilluns a divendres de 9 a 12 del matí per les ones de les quatre emissores.

Tot i que l’emissora de capçalera serà Ràdio Tordera, el nou programa és resultat del treball conjunt entre les tres emissores de l’Alt Maresme i la vallesana amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local.

El programa de tres hores s’emetrà en directe. Combinarà una hora d’actualitat informativa local, una part divulgativa per conèixer les realitats de cada poble i un bloc d’opinió, en què les tertúlies temàtiques hi seran protagonistes.

 

Aquesta col·laboració a quatre bandes s’emmarca dins de l’original projecte de La Xarxa per crear magazines territorials entre diferents grups de ràdio de proximitat a Catalunya. L’objectiu de La Xarxa és fomentar la col·laboració i el treball en xarxa entre emissores. Les millores en la fibra òptica permeten aquesta connexió entre les diferents ràdios locals.

Informació publicada el 28 de juliol de 2017