www.tordera.cat
Notes de Premsa

L'Ajuntament de Tordera es va sumar recentment al programa pilot Comerç 21 impulsat per la  Diputació de Barcelona, en col·laboració amb la PIMEC, amb l’objectiu de millorar el comerç a la demarcació de Barcelona. 

Diverses empreses de Tordera van presentar la seva candidatura per tal de participar-hi i poder optar als beneficis del programa. Finalment, l’empresa Sara Xampeny Estilistes de Tordera ha estat una entre les 50 empreses seleccionades de tota la província de Barcelona al programa Comerç 21.

                           

 Programa Comerç 21

Comerç 21 es defineix com un programa de suport a comerciants i pimes de serveis amb la finalitat de detallar i implementar noves estratègies per tal de donar l’impuls que necessita cada negoci de forma individual, identificant els seus punts de millora, traçant un full de ruta amb els objectius i accions concretes a desenvolupar, alhora de disposar d’un expert en aquells temes que es prioritzin per posar en marxa les actuacions.
En concret, les millores a implementar als comerços i serveis es centraran en aspectes fonamentals com ara: redefinir el model de negoci, comercialització i màrqueting, digitalització, equip humà, professionalització i gestió, entre d’altres.

La primera edició del programa està dirigit a un màxim de 50 empreses prioritàriament microempreses comercials i de serveis, amb capacitat i voluntat de millora i creixement, localitzades en la trama urbana dels municipis de la demarcació de Barcelona.

Informació publicada el 3 d'agost de 2017