www.tordera.cat
Notes de Premsa

parcsEls nous parcs infantils del carrer Sant Ramon (plaça Rabert i placeta de Cal Ros) ja estan oberts al públic.

El projecte d'instal·lació dels nous gronxadors infantils s’emmarca en la voluntat del govern municipal d’impulsar noves mesures que dinamitzin el centre històric de Tordera i garanteixin la qualitat de vida als ciutadans de  Tordera.

Donant continuïtat a les obres de millora i remodelació com les que es van fer a la Plaça de la Concòrdia i el parc d’en Patufet, amb iniciatives d’aquest tipus es persegueix doble objectiu. D’una banda, afavorir el passeig pels carrers del centre vila oferint més espais de lleure per a les famílies, i d’altra banda, facilitar l’obertura  de nous negocis al centre aprofitant la major afluència de vianants i clients potencials que aquest nous espais de lleure puguin generar.

El nou projecte d’instal•lació de gronxadors ha consistit  en la col•locació de diferents estructures a dues places del centre històric: a la plaça de l’edifici de Cal Ros i a la plaça Rabert. Durant el mes de setembre també es farà la remodelació de la plaça de les Cols per fer-la més accessible i funcional.

A la plaça de Cal Ros, on hi ha situats actualment els serveis municipals de Territori i Medi Ambient, s’hi ha instal•lat un conjunt multi-joc amb la temàtica de la llegenda de Pere Botero.  Aquesta estructura compta amb un tobogan, un gronxador doble i un de giratori. A la plaça Rabert s'hi han col·locat diferents figures toves amb formes animades i un espai amb jocs de taula.  

Informació publicada l'11 d'agost de 2017