www.tordera.cat
Notes de Premsa

Amb el principal objectiu de seguir amb la mateixa línia de treball dels últims anys, poder incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació del municipi, des del departament d'ocupació de l'Ajuntament de Tordera s'ha tornat a presentar candidatura a la convocatòria per optar al programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

Aquest programa té una finalitat clara: millorar l'ocupabilitat dels joves mitjançant l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

A l'espera de la resolució final, el nostre municipi podria aconseguir quatre noves places per a diferents departaments de l'Ajuntament gràcies a la iniciativa. 

D'aquesta manera, i davant la possiblitat de l'oferta de noves places laborals per a joves, l'Àrea d'Ocupació i Joventut animen les persones interessades en optar a aquesta possiblitat, s'informin sobre els passos previs que cal que seguir per formar part del programa Garantia Juvenil i disposar de totes les garanties i requisits per formar part de la convocatòria. 

Més informació

Aquesta contractació està subvencionada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil

Informació publicada el 30 d'agost de 2017