www.tordera.cat
Notes de Premsa

Del 8 al 17 de setembre, la Setmana del Llibre en Català celebra la seva 35a edició i ho fa convertint-se en l’oferta més gran de la història de llibres en català. La Setmana, un dels esdeveniment culturals més important del país, acollirà més expositors que mai, afavorint sempre el contacte directe, la relació entre llibreters, editors i lectors, que podran trobar totes les novetats, però també llibres de fons i les col·leccions de cada segell.

Pel que fa al nombre de participants, hi haurà més de 150 expositors, 133 segells editorials, 15 llibreries i 2 instittucions.


Què és la Setmana del Llibre en Català?


La Setmana del Llibre en Català és una fira que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català i de les llibreries que apropen al lector les seves publicacions, tot donant visibilitat al llibre i les revistes i oferint eines per a fomentar la prescripció de la lectura.

La Setmana fomenta la trobada entre lectors, llibreries, editorials i revistes que editen en català. Una oportunitat per trobar novetats, per recuperar antics fons editorials i alhora gaudir de lectures en veu alta amb reconeguts autors, actors i periodistes, sopars literaris, taules rodones, nits de música i cinema i espectacles familiars.

En síntesi: una petita ciutat, innovadora i sostenible, de la lectura, el llibre i les revistes en català


Presentació del llibre d’en Xavier Sanjuan: “Prudenci Bertrana, entre la realitat i la ficció”La presentació es farà el 12 de setembre a les 20:15h dins dels actes de la Setmana del Llibre en Català. Aquesta, tindrà lloc a l’escenari 2. (Av de la Catedral- Barcelona) i comptarà amb la participació d’Oriol Ponsatí-Murlà (comissari de l’Any Bertrana), Xavier Sanjuan (autor del llibre) i Laura Borràs (Directora de la Institució de Lletres Catalanes)

Més informació del llibre “Prudenci Bertrana, entre la realitat i la ficció” al següent enllaç.

Informació publicada el 31 d'agost de 2017