www.tordera.cat
Notes de Premsa

Avui ha començat el curs escolar 2017-2018. A Tordera, més de 2.500 alumnes assisteixen als diferents centres públics i concertats d’arreu del municipi. La major part d’ells ho faran en educació infantil i primària, amb 1.506 nois i noies matriculats en alguna de les escoles o col·legis.

D’altra banda, un total de 756 alumnes s’han matriculat en educació secundària obligatòria a través dels dos instituts públics i en els dos col·legis concertats, i 120 alumnes cursaran batxillerat a l’Institut Lluís Companys.

Cal destacar, també, que el curs ja ha començat a les llars d’infants i que l’Escola d’Adults iniciarà les seves activitats a principis d’octubre.

Malgrat que són dades provisionals i que, normalment, s’incrementen en el decurs dels primers dies del curs acadèmic podem concloure que, seguint la tendència dels últims anys, està disminuint el nombre d’alumnat d’infantil i primària i està augmentant el nombre d’alumnat de secundària obligatòria i post-obligatòria per una raó generacional. 

Durant aquest 2017 també es finalitzarà la segona fase de la construcción de l’Institut Tordària, amb un increment de la capacitat de les instal·lacions per poder admetre properament, les dues línies del segon cicle de l’Ensenyament Obligatori i completar així la infraestructura necessària per escolaritzar dues línies d’ESO.

Es consolida l’increment d’alumnat de l’Escola d’Hortsavinyà, i que ha estat possible gràcies a la cessió provisional de l’Oficina d’Informació per ús escolar per part de la Diputació de Barcelona.

En aquests moments, amb alguna excepció, tot l’alumnat de Tordera té assignada la plaça corresponent.


Previsió alumnat als centres educatius de Tordera per al curs 2017-18

Llar d’Infants:                    140

Infantil / Primària:              1.506

ESO:                                 756

Batxillerat:                         120

TOTAL:                              2.522

 

Informació publicada el 4 de setembre de 2017