www.tordera.cat
Notes de Premsa

El Departament de Territori i Sostenibilitat de l´Ajuntament de Tordera ha posat en marxa recentment el projecte de sistematització de dades i registres municipals corresponents a les activitats comercials  i econòmiques del municipi.

Aquesta iniciativa permetrà aconseguir un doble objectiu. D´una banda, disposar d´una diagnosi completa i actualitzada de la realitat econòmica local i, de l´altra,  poder oferir oportunitats i propostes adaptades específicament a les necessitats de cada negoci. En aquesta línia es podrà donar informació i assessorament sobre normatives, tràmits administratius, ajudes, subvencions o llicències adaptant la comunicació a la realitat de cada negoci.

Per posar en marxa el registre d´activitats econòmiques municipals, aquests propers dies, d'acord amb l'Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, es posarà en marxa un treball de camp a través del qual es visitarà totes les empreses de Tordera. Durant aquestes visites, es recollirà les dades del negoci per tipus d´activitat, per característiques tècniques així com altres dades relacionades amb el personal, el transport, els residus o la seguretat.

Tenir accés a les dades actualitzades de les empreses i comerços locals permetrà disposar a l´Ajuntament de nous mecanismes per recolzar iniciatives econòmiques i  estudiar nous projectes d´adequació i  millora per a les empreses locals. En paral•lel, disposar del registre d´activitats econòmiques actualitzat també respon al compromís municipal d´implantar mesures a l´administració que garanteixin uns serveis públics de qualitat i promoure la transparència a la gestió diària.

Informació publicada el 6 de setembre de 2017