www.tordera.cat
Notes de Premsa

Des del dimarts 12 de setembre RÓdio Tordera ja tÚ en emissiˇ la nova programaciˇ per aquesta temporada 2017-18 amb una renovaciˇ del lÝnia directa amb l'alcalde, nous presentadors del Bon Dia Menuts i una continu´tat de la cobertura dels serveis informatius, esports i  els programes d'entreteniment. L'emissora municipal emet les 24 hores del dia a travÚs de la 107.1FM i tambÚ per internet a www.radiotordera.cat.  

La programaciˇ mÚs llarga de la rÓdio i que tÚ una durada fins al 24 de juny, presenta forces canvis amb diverses novetats importants dins la graella. El programa despertador infantil que s'emet de dilluns a divendres de 8h a 9:00h del matÝ, el Bon Dia Menuts, canvia de conductors. Amb la mateixa essŔncia per˛ amb noves veus i una nova manera de fer que permetrÓ donar pas a noves generacions de oients sense perdre les que ja tenen de temporades anterioris. 

El "LÝnia Directa amb l'Alcalde" presenta una de les novetats principals per aquesta nova temporada. Cada quinze dies, en Joan Carles Garcia realitzarÓ el programa des de les cases dels ciutadans/es que ho solĚlicitin. D'aquesta manera s'aconseguirÓ una trobada en directe amb un grup de ve´ns/es que vulguin fer arribar qualsevol consulta a l'alcalde. 

Els magazines de la tarda renoven continguts i presentadors (De 17h a 19:00h). Els dimarts visitaran els pobles d'orÝgen de torderencs, els dimecres en Joan Madrid agafa el relleu a la Roser Rocafort a les tardes Ús record i els divendres tambÚ hi hauran nous continguts de la mÓ d'un grup de joves de la rÓdio.  

Els Serveis Informatius seguiran amb la cobertura habitual de l'actualitat informativa del poble potenciant als informatius d’entre setmana i cap de setmana amb noves incorporacions.

El departament d'esports continuarÓ tambÚ amb la mateixa implicaciˇ per l'esport torderenc. El Show dels Esports tambÚ hereta d’aquest estiu un bon grapat de nous colĚlaboradors, espais i noves veus que permetran poder seguir amb el programa diari de 20 a 21:00h del vespre. Les retransmissions de cap de setmana es centraran en hoquei i futbol i el bÓsquet passa a formar part d’una roda poliesportiva en quŔ retransmetran bÓsquet, futbol sala, patinatge etc.

El magazine dels matins "L’Ara i AquÝ" organitzarÓ durant la segona hora de programa a travÚs de tert˙lies de diferents continguts. 

Podeu consultar tota la programaciˇ sencera o escoltar-la en directe a travÚs del 107.1FM o www.radiotordera.cat 

Informaciˇ publicada el 12 de setembre de 2017