www.tordera.cat
Notes de Premsa

La construcció de l'arxiu històric local, la reforma del Camí Ral, la rotonda d'accés al camí de les Ferreres o les noves depuradores a Àgora Parc i a Terra Brava són algunes de les actuacions que impulsarem el 2018 a Tordera. En la línia de la feina feta tots aquests projectes responen a la necessitat de continuar garantint la qualitat de vida dels torderencs; millorant dia a dia, consolidant Tordera com a un bon lloc per viure, disposant d'uns serveis de qualitat i d'uns carrers amables i accessibles. 

El 2018 serà també un any important per recuperar el pols econòmic i seguir posicionant Tordera al mapa. Ho farem aprofitant i projectant el nostre entron com a un bon reclam per a la celebració d'esdeveniment esportius i culturals i gestionant tot allò que sigui necessari perquè les noves inversiones que busquen arrelar-se a Catalunya apostin per Tordera.

La corresponsabilitat entre els ciutadans, l'empresa i l'administració serà clau perquè tot això sigui possible, de la mateixa manera que ho ha estat el 2017 en l'impuls d'aquestes iniciatives que us relacionem amb el collage següent.

GRÀCIES a totes i tots. Seguim.

Ajuntament de Tordera

Informació publicada el 29 de desembre de 2017