www.tordera.cat
Notes de Premsa

Amb el nom de “Les tardes Empresarials” i sota la marca de la I Jornada Empresarial celebrada el passat mes de Desembre “ Les Pimes Avui: Nous Escenaris , nous reptes” s’han planificat per al primer trimestre de l’any una sŔrie de conferŔncies d’una durada d’entre una hora i una hora i mitja adrešades al teixit empresarial.

Aquest cicle sorgeix de la iniciativa d’empreses i experts en la matŔria de colĚlaborar amb l’Órea de Promociˇ Econ˛mica de l’Ajuntament per aportar el seu know-how com a empresaris, al teixit empresarial del municipi i crear espais de trobada empresarial on compartir experiŔncies, informaciˇ i saber fer.

Per al proper 25 de gener s’ha organitzat la segŘent activitat:

“LES 7 FASES CLAU PER A VENDRE M╔S I MILLOR” a cÓrrec de Miquel Pino, economista i Mentor de Petites i Mitjanes Empreses.

╔s una presentaciˇ Ógil, dinÓmica i fresca,  on repassa tant els aspectes bÓsics com els tŔcnics de les Claus de la TŔcnica de Venda.


En aquesta conferŔncia podran comprovar, de manera molt visual, els 7 punts que ajudaran a ser millor venedor i consells per portar-los a terme de forma exitosa, aplicables a qualsevol situaciˇ on s’ha de persuadir a un potencial client que els nostres productes o serveis sˇn la millor soluciˇ per a ell.”

Places limitades (25)

Inscripcions gratu´tes: Formulari 

PROPERES PROPOSTES "TARDES EMPRESARIALS" 

Informaciˇ publicada el 9 de gener de 2018